Moderator: Moderator
krzyś napisał(a):Wystarczy imadło
Chudy155a napisał(a):Witam mam pytanko czy da radę wymienić tuleje wahacza bez prasy bo podobno trzeba mieć prasę
Chudy155a napisał(a):W przedniej tulei urwala mi sie sruba przy samych sankach nie ma jak przyspawac cokolwiek pomocy co mam zrobic ?
. No dobra ale polowa tej sruby zostala w sankach nie idzie jeej wyciagnac wykretakami nie daje rady co mom zrobicGolf Maniak napisał(a):Chudy155a napisał(a):W przedniej tulei urwala mi sie sruba przy samych sankach nie ma jak przyspawac cokolwiek pomocy co mam zrobic ?
Ja kupowałem w sklepie motoryzacyjnym śruby do przedniego zawieszenia także podjedz do sklepu i powinneś bez większego problemu kupić śrubę.
Golf Maniak napisał(a):Ja kupowałem w sklepie motoryzacyjnym śruby do przedniego zawieszenia także podjedz do sklepu i powinneś bez większego problemu kupić śrubę.
Chudy155a napisał(a): co mom zrobic
krzyś napisał(a):Golf Maniak napisał(a):Ja kupowałem w sklepie motoryzacyjnym śruby do przedniego zawieszenia także podjedz do sklepu i powinneś bez większego problemu kupić śrubę.
Kolega nie pyta skąd ma wziąć śrubę....Chudy155a napisał(a): co mom zrobic
jeśli masz migomat przyspawaj nakrętkę do urwanej śruby.. da się to zrobić
drugą opcją jest cięcie ławy ,aby dojść do nakrętki wewnątrz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości