Moderator: Moderator
DiamondHooligan napisał(a):Od tamtej pory jest tragedia cała budą mi pływa, kierownica drży jak opętana.
DiamondHooligan napisał(a):Dodam jeszcze że nie posiadam drażka kierowniczego, dość to dziwne ale 1.4 i bez wspomagania podobno nie mają tego.
DiamondHooligan napisał(a):Wrócę do amorów wystają one powyżej kielicha i nie można ich już dokrecic, nie wiem czy tak ma być ?
Paweu_mk3 napisał(a):DiamondHooligan napisał(a):Od tamtej pory jest tragedia cała budą mi pływa, kierownica drży jak opętana.
Zbieżność zrobiona? Tuleje metalowo gumowe na wahaczach w jakim stanie?DiamondHooligan napisał(a):Dodam jeszcze że nie posiadam drażka kierowniczego, dość to dziwne ale 1.4 i bez wspomagania podobno nie mają tego.
To jak ty chłopie skręcasz? Może chodziło Ci o stabilizator? W moim 1.4 stabilizator jest i ma się dobrze.DiamondHooligan napisał(a):Wrócę do amorów wystają one powyżej kielicha i nie można ich już dokrecic, nie wiem czy tak ma być ?
Górne poduchy amorów wymienione na nowe czy zostały stare ?
DiamondHooligan napisał(a):Zbiezności nie mam i tak, ale przed wymiana amorów miałem to samo. Tulejek nie sprawdzalem zobacze jutro jak to wyglada.
DiamondHooligan napisał(a):A gdy ściagniesz koło widać drążek ? wiem że 1.4 ze wspomaganiem maja a mój nie .
DiamondHooligan napisał(a):Poduszki były z tymi co mam amorami wiec nie zmieniałęm ich.
Paweu_mk3 napisał(a):DiamondHooligan napisał(a):Zbiezności nie mam i tak, ale przed wymiana amorów miałem to samo. Tulejek nie sprawdzalem zobacze jutro jak to wyglada.
Wydaj te 20 zł na szarpaki to będziesz wiedział co i jak.DiamondHooligan napisał(a):A gdy ściagniesz koło widać drążek ? wiem że 1.4 ze wspomaganiem maja a mój nie .
Tak. Ponadto gdy wejdę pod samochód też widzę stabilizator. Dodam że nie mam wspomagania.DiamondHooligan napisał(a):Poduszki były z tymi co mam amorami wiec nie zmieniałęm ich.
Jw. szarpaki.
DiamondHooligan napisał(a):bo tak to ie wiem czy mi zrobią zbieżność
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości