kolego mateuszdyzma zacznij od przedstawienia się w odpowiednim dziale a potem zachęcam do opisania swojej fury.... może jakiś zlocik się zorganizuje ale miszą być jacyś ludzie z naszej okolicy
1.8 pobiedna do wrocka mam prawie 140km. to fakt duzo jezdzi golfow po naszych drogach ale malo ludzi zapisuje sie do klubow. pozdro dla wszystkich fanow goferkow
witam! pozdro dla wszystkich fanów golf 3. niedawno kupiłem moje auto. narazie tylko wymieniłem wydech na 2.5 cala i obniżyłem zawieszenie . bede dzisiaj we wro. jeśli jest jakś opcja to chętnie podjade. jestem dostępny od 22 na mieście
O na dolnośląsku niema za fajnych spotów wiem że z się spotykam z ludźmi z vwgolf.pl ale żeby tak normalnie ja tam bym się z chęcią wybrał na spot grupy golf3.pl no zapraszam wszystkich chętny to można by coś zrobić a to mój numer jakby co to proszę o kontakt 849-18-19 pytać o kanie
Ja jestem za, mieszkam w Bytomiu mam jakies 200 km do Wrocławia ale jak bedzie cos pewnego to ja chetnie sie zjawie. samochod mam zwyczajny nic niezrobionego ale chyba mozna sie takim seryjnym pokazac:D
Pozdrawiam Progresiv