strzeliniasty, wiadomo, a słyszeliście o spocie w Żmigrodzie?? Na forum vwgolf.pl to organizują, może tam byśmy się spotkali???
Tutaj info mam nadzieję, że autor się nie obrazi:
Witam wszystkich :bigok:
Aby tradycji stało się zadość, chciałbym zaprosić na spot kończący sezon 2012 do Żmigrodu. Spotkanie odbędzie się 28 października 2012 tj. niedziela o godzinie 13:00 w Żmigrodzie. Niestety na dzień dzisiejszy nie jestem jeszcze w stanie podać lokalizacji, ponieważ muszę dograć temat z parkingiem po drugiej stronie rzeki, przy ruinach zamku w Żmigrodzie :bajer: Mam wielką nadzieję, że uda się tam zorganizować VAGDAY, na pewno będę na bieżąco informował w temacie o ewentualnych zmianach i lokalizacji. Jak co roku zamówimy jedzonko ze sprawdzonej pizzeri, spędzimy miło niedzielne popołudnie w miłym towarzystwie, popstrykamy sobie zdjęcia i oficjalnie po spocie będziecie mogli już zakładać na swoje auta zimowe obuwie :helm:
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam do Żmigrodu na zakończenie sezonu, mam nadzieję, że po raz kolejny będzie to mile spędzone, niedzielne popołudnie. Mam również nadzieję, że zarówno Wy jak i pogoda po raz kolejny nie zawiedziecie. Ja ze swojej strony postaram się dołożyć wszelkich starań, aby każdy przybyły był ze spędzonego z nami czasu zadowolony :bajer:
Wszelkie informacje lub zmiany będą zamieszczane przeze mnie w pierwszym poście
pozdrawiam
luki07
I link do tematu:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... d#p5769854