Moderator: Moderator
vinni_pl napisał(a):Siemaaano,
Pany a więc tak
Sprawa wygląda następująco
z racji że są osoby które pytają o propozycję spota , miejsce zostało zmienione na
Sobótka
Termin : 16.03.2013
Godzina proponowana 14:30 max 16:00.
a więc tak proszę o pisanie tutaj tylko sensownych postów
no i najlepiej żeby każdy był swoim wozidłem, oczywiście spot nie jest obowiązkowy i proszę skoro nie chcecie bądź nie możecie nie musicie nic pisać
Jesteśmy dorosłymi ludźmi i sami decydujemy czy chcemy czy nie do 13.03 jest zbierana lista osób które chcą decyzja zapadnie 14.03 czy spot się odbędzie
Lista :
Vinni (który pewnie znów zabierze Kanie który się ucieszy ;D)
Nerwusek (Obecny)
DawidJG ( ma wolne i jest chętny się stawić a więc -Obecny )
Robsajson (Jeżeli nic się do tego czasu nie zmieni - Obecny)
Alt (Obecny)
daje to już więcej szpachlowozów
czekam na dalsze osoby
Pozdro z Wałbrzycha ! Vinni ^^
DM Sebek napisał(a):vinni_pl napisał(a):Siemaaano,
Pany a więc tak
Sprawa wygląda następująco
z racji że są osoby które pytają o propozycję spota , miejsce zostało zmienione na
Sobótka
Termin : 16.03.2013
Godzina proponowana 14:30 max 16:00.
a więc tak proszę o pisanie tutaj tylko sensownych postów
no i najlepiej żeby każdy był swoim wozidłem, oczywiście spot nie jest obowiązkowy i proszę skoro nie chcecie bądź nie możecie nie musicie nic pisać
Jesteśmy dorosłymi ludźmi i sami decydujemy czy chcemy czy nie do 13.03 jest zbierana lista osób które chcą decyzja zapadnie 14.03 czy spot się odbędzie
Lista :
Vinni (który pewnie znów zabierze Kanie który się ucieszy ;D)
Nerwusek (Obecny)
DawidJG ( ma wolne i jest chętny się stawić a więc -Obecny )
Robsajson (Jeżeli nic się do tego czasu nie zmieni - Obecny)
Alt (Obecny)
daje to już więcej szpachlowozów
czekam na dalsze osoby
Pozdro z Wałbrzycha ! Vinni ^^
Sobótka? Panowie...przy wjeździe na ten parking stoi Hotel w którym pracuje (niestety w Sobote zaczynam od 14 ) Jak coś moja golfina bedzie stała na parkingu obok tego Hotelu. Postaram się przybyć ale nic nie obiecuje.
Ps. Jak cos zawitajcie do Hotelu i pytać o Daniela
Wiater1992 napisał(a):Siema mógł bym sie dołaczyć do tel listy i wpasć tam do was w ta sobote???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości