Więc tak,
z racji że nie każdy ma czas, zakładam nowy temat który dotyczy spotów w miejscu z góry ustalonym czyli w"Świdnicy".
no a więc tak, w Świdnicy znane mi jest jedno miejsce na drobne zabawy po śniegu
Przy ul. Kliczkowskiej
byłem tam ostatnio z Altem i miejscówka jest lepsza niż ta nad zalewem gdzie też byłem wracając na W-Ch, można tam pogadać spokojnie, no i się powygłupiać zachowując bezpieczeństwo
Co do ustalenia dnia tych spotów
Najprościej jest wybrać Sobotę
jest to zazwyczaj dzień wolny od pracy dla prawie wszystkich który nie mają zmiany czterobrygadowej
Zasada tego tematu jest prosta.
Jeśli nie masz zamiaru przyjechać, to zbędne posty o zmianie lokalizacji na Wrocław są bezsensowne i bezcelowe.
temat dotyczy jednego wybranego miasta.
Więc tak z wniosków które wyciągam z innego tematu na listę osób chętny wpisuje
1. Vinni - Wałbrzych - 2556196<--GG
2. Strzeliniasty - Strzelin 7720121<--GG
3. Alt - Świdnica
4. Nerwusek - Wałbrzych
5. Samer - Kalinowa 8306869<--GG
6. DawidJG - Jelenia Góra 8528113<--GG
7. KamilGTD - Jawor
8. Bezgledy - Dzierżoniów
Kolejność wpisania na listę jest przypadkowa ^^
Szybka zmiana pomysłu, przy nickach umieszczę gg jeśli ktoś posiada. a gdy uzyskam do każdej z w/w osób numer telefonu, roześle do każdego smsem ładną czytelną listę i na PW czyj nr do kogo należy , aby jednak tutaj numery nie wisiały
Więc jeśli zgadzacie się na to proszę o podanie numerów (GG opcjonalnie i telefonu wymagane ) na PW!
no i teraz jeszcze dwie podstawowe zasady tematu.
Termin ustalany jest z wyprzedzeniem
Jeśli wpisujesz swoją obecność na spocie pamiętaj na nim być!
I Pany, prośba odgórna, bez zbędnego spamu który zajmie 43 strony forum i żaden spot nie wyjdzie.
Proszę również osoby wpisane na listę o potwierdzenie postem możliwość i chęć spotkania się w wyżej wymienionym miejscu !
dzięki za uwagę, Vinni_pl ^^
[size=15]
Termin drugiego spotu do ustalenia!.!
Pierwszy spot ; D jak dla mnie udany
choć szkoda że bez Samera Strzeliniastego Dawida i Kamila
ale damy radę następnym razem