W sumie pogoda nie była taka najgorsza, albo nie zwracałem na nią uwagi Bardziej na głowie siedziała mi myśl że o 10 rano przykręcałem nowo kupioną dokładkę którą połamałem chwile przed 15 na wjeździe na zlot...
- 16 kwietnia 2011, godz. 09:00, lotnisko Rothenburg, wszystkie marki aut
- muzyka, jedzenie oraz napoje
- wyścigi 1/4 mili, profesjonalny system pomiarowy
- konkurs Show'N'Shine (puchary dla najlepszych aut pokazowych)
- nagroda Cult-Style (puchary dla najlepszych aut w stylu CULT)
- puchary dla najlepszego auta w stylu AIRCOOLED, US, NU WAVE oraz CLASSIC
- zakończenie i rozdanie nagród około 16:00 - 17:00
Ja Jestem za tym aby zrobić ogólnopolski na Dolnym Śląsku tylko jakie warunki proponujecie jakieś zdjęcia miejscówki asfaltowa droga... i jadziemy z tematem BBQ beer disco do rana ..... A druga opcja Jak Ja to widzę: Wygląda nastepująco można zrobić zlot co roku w każdym innym Regionie wyszukać fajne miescóvwki z asfaltową Drogą do wybranego kurortu gdzie będzie odbywać się zlot weekendowy powiedzmy Piątek-Sobota a Niedziela powrót..gdzie zlot bedzie np odbywał się w miescie prowincji gdzie są odbywane dni danego Miasta Prowincji(Koncerty,grill,i inne atrakcje..) U mnie 3 miasta do wyboru w Ankiecie:(Ustka/Darłowo/Łeba). Wieęc jak ktoś ogarnięty jest za tym można zrobić co roku Ankiete w danym regionie w jakim miescie ma się obyć zlot to zapraszam do Dyskusji która umożliwi nas rozwój w strone marki. Fenk ju and have najs dej.