witam panów z cb ,ctr , cwl ,i pgn a gdzie cin i cmg????
jak co to ja jade do was na jakis spocik
dajecie znac i jestem na bank bo tu nic sie nie dzieje pozdrwiam
imper
bedziesz smigał do włocławka przez inowrocław??? jak tak to daj znac dołącze sie i moze jeszcze kogos sie namówi
panowie widze ze cos sie zaczyna krecic tylko ze jak dla mnie wloclawek to ciut daleko zeby jechac az 105km na spot no i powrot tym bardziej ze nie jezdze na podtlentku bo nie mam instatalcji... panowie z wloclawka nie maja zbyt daleko do torunia wiec sami mogliby podjechac kawalek mysle ze Torun to idealna lokalizacja
zgodze sie z tym
kazdy z nas ma od 50ciu do 80km wiec torun to taki nesze centrum
zgadajmy sie i w trase na spocik
poswięcmy 1den dzionek zatankujmy za 4ry dyszki jakies ciacho w torbe i do toooorunia
wiec teraz apel to uzytkownikow z Torunia... kto sie podejmie jesli chodzi o zoorganizowanie miejsca??? (poszukanie jakiegos dobrego placu) proponuje aby kazdy sie zdeklarowal czy zaszczyci nas swoja obecnoscia czy tez nie wie ilu mamy chetnych??
siemanko wszystkim.ja właśnie dołączyłem do forum.jestem z okolic Torunia.mile by bylo sie spotkac na auli UMK.piszcie kiedy i ktorej godzinie.na pewno bede.pozdrawiam
Golfik1986, i to moze byc i tamto moze byc jak dla mnie tylko niech dojdzie do tego chol..... spotu!!! przeciez to jest wstyd ze tyle osob jest z naszych okolic a leje na to a wspominajac zlot to naprawde Żenada jako jedyny z bydgoszczy i okolic pozniej dojechal jeszcze jeden woz tylko