UWAGA Info dzieki Koledze pawulon :)
"zadeklarowałem sie więc kilka słów gdzie moga stać panowie z drogówki ... mijając tomaszów jadąc drogą koło szpitala czyli potem prosto przez rądko uważniej trzeba spoglądać po prawej stronie nieopodal ośrodka dla niepełnosprawnych to jest jakies 600 metrów za rondkiem nastepnie za kolejne 600 metrów na długiej prostej w stronę grot również po prawej stronie i tradycyjnie po prawej stronie koło grot więc zapobiegawczo ta trasę lepiej pokonać w tempie turystycznym, jeżeli natomiast ktoś będzie brał trasę dojazdu z drugiej strony to na wysokości kopalni Biała Góra lepiej na przejeździe kolejowym na stopie stanąć następnie w miejscowości Smardzewice lubią równiez panowie się zaczaić to by było chyba na tyle. pozdrawiam i do zobaczenia na spociku "
Preczytać uważnie proszę
...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Jaki deszcz Słoneczkie świeci i jest nawet cieplusio bardzo
...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!