łódzkie (grupa łódzka)

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Łódzkie.

Moderator: Moderator

Postprzez sebas2288 » 13 sty 2010, o 20:29

ja tez odpadam w ta sobote mam zjazd rodzinny.
sebas2288
Berbeć

Postprzez Pascal » 13 sty 2010, o 20:37

Witam Grupę Łódzką :-) Zapraszam wszystkich na Spot zimowy Grupy Świętokrzyskiej.Im więcej osób tym lepiej... ;-) Spot odbędzie się 30 stycznia (sobota) na Parkingu w Miedzianej Górze...więcej info u nas w Grupie.Będzie mapka dojazdu,tworzona jest lista chętnych także mam nadzieję że coś z tego wyjdzie....co na to Grupa Łódzka?
Pascal
Members

Postprzez gajdzik » 14 sty 2010, o 19:55

a więc szanowni koledzy, szanowne koleżanki, na ostatnim spocie w Łodzi pod Pasaże Łódzkim zaczeliśmy wstępnie rozmawiać o rozpoczęciu cyklicznych spotakń grupy łódzkiej...

i tu pojawia się moja propozycja, aby takie spotkania rozpocząć może jeszcze nie w styczniu ale luty,marzec można by ruszać...

a teraz jak ja to widzę...

- opcja 1
spotykamy się cyklicznie (raz, dwa razy w miesiąciu) o tej samej porze i w tym samym miejscu, czyli robimy spocik użytkownik z naszego forum...a konkretnie gurpy łódzkiej no goście oczywiście mile widziani z innych grup

wybieramy sobie dwa dni, czy jeden, ustalamy przedział czasowy w którym na siebie czekamy i jestesmy w tym miejscu, no i samo miejsce

osobiście mam na myśli Łódź (najwięcej uzytkowników stamtąd, mniej więcej środek wojewodztwa gdyby ktoś chcial podjechać, inne klubu, które może zawsze tam ktoś zajrzy, sporo miejsc, galerii, marketów a co się z tym wiąże dużych parkingów)

- opcja 2
o tym tez juz była mowa na wspomnianym spocie, a mianowcie podczepiamy się pod spoty vaglodz.pl (czwartki, godzina 19.00, C.H. Tulipa w Łodzi)...ustalamy czy nam takie rozwiązanie pasuje, przedstawiamy pomysł kolegom z vag-u i jak nie ma sprzeciwów to gotowe, tutaj wierzę, że możemy liczyć na pomoc seby, evci, sirGrzesia...

a to właśnie koledzy i koleżanki z tego forum zdominowali nasz ostatni spot w Łodzi....

tak więc czekam teraz na opinie, sugestie, uwagi i wątpliwości...im więcej osób się wypowie tym lepiej uda nam się wybrać to co będzie nam bardziej pasowało...
gajdzik
VIP

Postprzez sirGrzesio » 14 sty 2010, o 22:41

gajdzik napisał(a):o tym tez juz była mowa na wspomnianym spocie, a mianowcie podczepiamy się pod spoty vaglodz.pl (czwartki, godzina 19.00, C.H. Tulipa w Łodzi)...ustalamy czy nam takie rozwiązanie pasuje, przedstawiamy pomysł kolegom z vag-u i jak nie ma sprzeciwów to gotowe, tutaj wierzę, że możemy liczyć na pomoc seby, evci, sirGrzesia...

jako przedstawiciel vaglodz.pl od razu mogę powiedzieć, że nie będzie żadnego sprzeciwu z naszej strony a wręcz przeciwnie, bo im więcej nas tym lepiej :-)
sirGrzesio
Gaduła

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez yopek19 » 14 sty 2010, o 23:09

gajdzik napisał(a): tak więc czekam teraz na opinie, sugestie, uwagi i wątpliwości...im więcej osób się wypowie tym lepiej uda nam się wybrać to co będzie nam bardziej pasowało...

Jak dla mnie to możemy się podczepić pod vag'a albo robić sami ale niech się wszyscy wypowiedzą
yopek19
Czytacz

Postprzez Adriano_ad » 14 sty 2010, o 23:27

Moim skromnym zdaniem zabawa przede wszystkim i to jak najszybciej, kto chce czekać niech czeka.. to gdzie i kiedy zaczynamy(!!!).. :-D
Adriano_ad
Czytacz

Postprzez gajdzik » 15 sty 2010, o 10:31

no to czekamy na reszte i panowie,panie konkretnie kto za jaką opcją, nei ma obojętnie, jak mamy zorbic grupę łódzką - to decyzja wspólna, wiekszośc wygrywa....i tak robimy wtedy spoty...

ja osobiście byłbym za podpięciem się pod vaglodz.pl:
- zawsze można liczyc że będzie nas więcej, ostatniu spot w Łodzi to
pokazał od nas 3-5 aut, od nich 12-14 - więc wspólnie już się robi ładna
grupa....
- mają dobre miejsce i czas (w tygodniu, w godzinach późnopołudniowych-wczesnowieczornych)
- spotykają się co tydzień, więc jest zawsze to okazja żeby podjechac
(ciężko żeby się złozył iż wszytskie czwartki pod rząd zajęte)
- mieliśmy okazje członkami ich klubu widziec się na zlocie w Kutnie,w
Borkach
- no i oczywiście nikt nei każe sie nam logowac u nich na forum a im na
naszym, barwy zostają...hehehe

no i oczywiście jak juz dogadamy i zaczniemy regularnie się spotykac, nic nie stoji na przeszkodzie, żeby w weekendy robic od czasu do czasu spocik gdzie indziej....czy to Piotrkowie żeby styknąc się ze świętokrzyskimi (swatu jak może zawsze zajrzy)...itp....
gajdzik
VIP

Postprzez yopek19 » 15 sty 2010, o 19:54

gajdzik napisał(a):no to czekamy na reszte i panowie,panie konkretnie kto za jaką opcją, nei ma obojętnie, jak mamy zorbic grupę łódzką - to decyzja wspólna, wiekszośc wygrywa....i tak robimy wtedy spoty...

jestem za podłączenie się pod vaglodz.pl
yopek19
Czytacz

Postprzez gajdzik » 17 sty 2010, o 23:00

no a reszta zdania nie ma...? nie chce nitk więcej z łodzi i najbliższej okolicy regularnie się spotykać...?

nie musimy być w każdy czwartek, możemy ustalić że my jako www.golf3.pl spoytkamy się w drugi czy czwarty czwartek...razem z vag łódź
no w grupie łódzkiej mamy coś koło 77 osób, liczmy że conajmniej te 20-30 to łódź i najbliższa okolica...co z wami panowie i panie...
gajdzik
VIP

Postprzez yopek19 » 18 sty 2010, o 17:04

gajdzik coś cicho w tej naszej grupie :-(
yopek19
Czytacz

Postprzez gajdzik » 18 sty 2010, o 17:39

no cicho, cicho....ale jeszcze poczekam, jak więcej osób się nie odezwie...no to sami podjemiemy decyzje i po sprawie....poczekamy do niedzieli i zobaczymy....ale myślę że wspólne spoty z vag-iem będą najlepszym rozwiązaniem....

no i oczywiście co jakiś czas jakieś lotne spoty...czy to Piotrków, czy jeszcze inne miasto....

szkoda tylko, ze co do regularnych spotkań takie małe zainteresowanie...
gajdzik
VIP

Postprzez sirGrzesio » 18 sty 2010, o 18:01

też jestem zdziwiony, że grupie łódzkiej nie zależy na zorganizowaniu się i regularnych spotkaniach i nie mówię tu konkretnie o vaglodz ale ogólnie.grupa jest spora i liczę na większą aktywność z Waszej strony w głosowaniu ;-)
sirGrzesio
Gaduła

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Łódzkie