Moderator: Moderator
:) wyszedłem z dumą z tego zdarzenia wina gościa, który wyjechał fiatem cc z prawej strony z podporządkowanej, niestety nie mialem gdzie uciekać, chyba tylko na znaki a potem głęboki rów przy krakowej "1", więc zaparłem się i... co będzie to będzie... Gościowi w cienkim złożyłem tylne lewe koło jak w samolocie. Dostał 500 zł i 11 punktów, a ja czekam na oględziny, które będą w poniedziałek.czorny27- napisał(a):....uuuuu co za ból.... mamy nadzieje ze nie z twojej winy
prezesso napisał(a)::) wyszedłem z dumą z tego zdarzenia wina gościa, który wyjechał fiatem cc z prawej strony z podporządkowanej, niestety nie mialem gdzie uciekać, chyba tylko na znaki a potem głęboki rów przy krakowej "1", więc zaparłem się i... co będzie to będzie... Gościowi w cienkim złożyłem tylne lewe koło jak w samolocie. Dostał 500 zł i 11 punktów, a ja czekam na oględziny, które będą w poniedziałek.czorny27- napisał(a):....uuuuu co za ból.... mamy nadzieje ze nie z twojej winy
martwi mnie tylko jedna rzecz - po założeniu dojazdówki (skrzywiona felga) podczas jazdy na wprost mam kierownicę skręconą lekko w prawo... - kto wie, czy to tylko wahacz czy podłoga...
Ale naprawię i będę śmigał dalej, przynajmniej jakieś ładne aluminiowe buty zakupię do gofra. Na tą chwilę pocieram corsą A
swiete slowa noo gofery twarde maszynki nie do zdarcia jakies fiaciki nie beda nam podskakiwacgajdzik napisał(a):dobrze że tobie nic sie nie stało i że golf spokojnie do odratowania
gajdzik napisał(a):
Panowie, Panie zapraszamy na spot "włocławek-kutno-płock-łódź" który odbędzie się dnia 22 marca (niedziela) w Kutnie na pl.Wolnosci godz.16
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość