no ja też bede z panną tylko wszystko fajnie ale jeszcze nie wiadomo jak będzie z pogodą kurde bo jak bedzie lało to co do jakiejś knajpy jedziemy ?? albo co
[ Dodano: 2008-05-16, 19:59 ] panowie jeszcze taka mała prożba potwierdzcie dis na tym forum ile bedzie od was osób zeby wiedzie na czym stoimy pozdrawiam do jutra
zrobimy tak. Ten kto ma Orange niech mi na PW napisze numer tel a ja mu napisze esa jaka pogoda tu u nas Bo w brzeszczach moze lac a u nas moze byc ladna pogoda NIe wazne ile, wazne ze ktos bedzie napewno Zawsze sie pogada
[ Dodano: 2008-05-16, 20:27 ] Panowie a wiecie ze w Krakowie jest Tuning Show jutro i w niedziele
no na kraków na mnie nielicz :P:P a na czym ci mamy te numery napisac hehhe no to tak sie zapowiada ze 4 os na 100% bedą a reszta niewiem no to do jutra bede o 18 pod kauflandem ustawiajcie sie gdzies z pzodu parkingu
CZARNY mamy sie ustawiac zaraz na wjezdzie no nie to znaczy na poczatku parkingu my sie jeszcze bedziemy i tak wczesniej widziec albo dzwonic do siebie no nie niezapomnij
jak ktos z was niewie gdzie jest ten kaufland bo tam paru pisało to napiszcie mi na moja poczte marekchwierut@wp.pl sfoje nr telefonu i imiona i skad jedziecie to bede do was dzwonił i was poprowadze albo podjade gdzies pozdrawiam czekam na wasze nr:)