SYLWEEQ79, zaproponuj coś godzinę można zmienić ja bym widział to tak że 12 się spotykamy na parkingu 12:30 jedziemy 13 jesteśmy na miejscu już wszyscy zaparkowani 14 grillowanie i szamanie 15 - 16 konkurs przedstawienie samochodów głosowanie do 17 i o 18 policzenie głosów i rozdanie dyplomów przy ognisku tak mniej więcej bym to widział. ale to ze zmianami poczekam do jutra wieczorem. Czekam na wasze propozycje i jak ktoś jest na 100% pewien ze przyjedzie to niech pisze
Włodary88, widzę że się postarałeś ja będę na pewno powiem braciakowi to może i on z nami przyjedzie... ciekawe jak inni z innych miast czy ktoś przyjedzie
heheheh:) ja bede na miejscu po 13 jak sie uda bo do koszeli mam 10 km 3 min drogi:) ciekawe ile osób bedzie:P:) może jakis sprint na czas???:P chciałbym cos wygrac:) albo najgłosniejszy warkot:PPP mam świerzo przepalony tłumnik:PP:) tez bym chciał dyploma:PP
SYLWEEQ79, na vwgolf.pl wymyśliliśmy że założymy czarne wstążki na antenki jak już się zbierzemy to podjedziemy zapalić świeczki pod papieżem przy katedrze, uczcimy poległych minutą ciszy i krótką modlitwą. Wydaje mi się ze w taki sposób jakoś to pogodzimy ze sobą
Jak myślicie jakie kategorie w konkursach będą realne do przeprowadzania?tak aby przynajmniej 3 konkurentów było mk1 mk5 i (mk6xD) chyba nie będzie żadnego Vento/Bora to mamy chyba tylko jedno vento VR6 Gonza
SYLWEEQ79, weźmiesz grilla
Włodary88, no mi się wydaję że te konkurencję to jakieś spokojniejsze bo przecież jest żałoba i nie będziemy się ścigać a jeśli chodzi o wstążki to mi się wydaje że to jest dobry pomysł tylko skąd ja wezmę taką wstążkę , może zrób listę ile deklaruje się osób którzy chcą przyjechać