Moderator: Moderator
tak?? cholera to żeś mi napsiał hehe będę się starał jeśli chodzi o VW Manię , ale kolegi pewnie nie zabiorę jak ma mi znowu przespać cały dzień to ja pier... tak nagrywał filmy tą kamerą, że idź pan w ch... hehehe teraz musze coś z tych szarpań złożyć ze też tak powiem , ale nie wiem czy z kobietą nie będę bo może będę miał w tym okresie urlop i z kobietą będę nad morzem bo tak planowałem to bym najwyżej dojechał ale jeszcze jest trochę czasu więc się zobaczyDziku napisał(a):flash15 ty to obowiązkowo masz być
flash15 napisał(a):Dziku, do Nysy to rzaczej nie pojade, a tak apropo to kiedy?? a Kase trzeba zbierać na VW Manię
[ Dodano: 2009-05-27, 01:10 ]tak?? cholera to żeś mi napsiał hehe będę się starał jeśli chodzi o VW Manię , ale kolegi pewnie nie zabiorę jak ma mi znowu przespać cały dzień to ja pier... tak nagrywał filmy tą kamerą, że idź pan w ch... hehehe teraz musze coś z tych szarpań złożyć ze też tak powiem , ale nie wiem czy z kobietą nie będę bo może będę miał w tym okresie urlop i z kobietą będę nad morzem bo tak planowałem to bym najwyżej dojechał ale jeszcze jest trochę czasu więc się zobaczyDziku napisał(a):flash15 ty to obowiązkowo masz być
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości