Ja proponuje zamknąć ten temat na jakis czas... nie ma sensu robić spotów skoro przyjeżdżają 2 samochody i to z jednego osiedla myślę,że dopóki większa część osób nie wyrazi chęci do spotkania to nie ma co się prosić
Nie Pozdrawiam
Fasol, no nie dokonca z jednego osiedla bo Adi z innego ja z innego......ale faktycznie porażka z tymi spotami.
Jedyne co dobre to se Adim pogadalam i tak zadko sie widujemy
kolibera, no w tym przypadku tak,ale tydzien temu byłem tylko ja i adi i jeszcze jeden uzytkownik ... Jezeli spoty maja wygladac tak,ze przyjadą 2 samochody to po co to organizować tego typu "spotkania" mozna urządzić w każdy dzień ,o każdej porze i godzinie... ale tu chyba nie o to chodzi
Fasol napisał(a): ja i adi i jeszcze jeden uzytkownik ...
Alek0
Fasol ma racje. takie spoty nie mają sensu. Jeszcze na dodatek jak zajechałem dziś o 17.40 na naszej zimowej miejscowce odbywał sie spot Mitsubishi Colt. Czego nigdy nie było tam.
Przegonic ich nie mozemy, z taką iloscia aut jaka do nas przyjeżdza.
Uzytkownicy zmobilizujcie sie Bo wstyd Warszawa powinna swiecić przykładem, jako ze to duze miasto
Adi, a tam odrazy przeganiać.........wiesz inaczej wygladało by jakby nas również byla spora frekwencja ........komu by to przeszkadzalo ze sobie stoją......ale jak przyjezdza 2 auta to tylko obciach tam stać.
No to fakt tydzień temu w sobotę były tylko cztery samochody, fakt że nie spotkaliśmy się o jednej godzinie. Liczba samochodów z tygodnia na tydzień co raz mniejsza To nie tak miało być