Warszawa i okolice

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Mazowieckie.

Moderator: Moderator

Postprzez Adi » 7 gru 2008, o 15:20

paulus77 napisał(a):a co stoi na przeszkodzie żebyśmy się w większym gronie spotkali?

Paweł są u nas takie osoby ktore nie trawia niektorego towarzystwa z MS.
Dlategoż też nie przyjada do Krogulaca nawet jak by ich ciągli końmi za uszy :zdegustowany:
Adi

Postprzez seb » 7 gru 2008, o 16:42

Adi napisał(a):
paulus77 napisał(a):a co stoi na przeszkodzie żebyśmy się w większym gronie spotkali?

Paweł są u nas takie osoby ktore nie trawia niektorego towarzystwa z MS.
Dlategoż też nie przyjada do Krogulaca nawet jak by ich ciągli końmi za uszy :zdegustowany:

MS nie bedzie mialo tam spotkania w tym terminie, wiec nie wiem w czym problem
seb

Postprzez PiJey88 » 7 gru 2008, o 18:03

o ile dobrze czaje to chodzi aby zrobić ostatni spot w krogulcu, a nie spot z MS :lol:

knajpa całkiem niezła, lecz przy większej ilośći aut (ale o to się pewnie nie ma co bać :wstyd: ), ciężko z zaparkowaniem

Jak dla mnie może być :ok:
PiJey88
Administrator

Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez marrcee » 7 gru 2008, o 19:36

ja przyznam że od kąd zmieniłem pracę nie mam zupełni czasu nawet na forum zajrzeć :/ ale na ten spot mam nadzieje że udało by mi się dotrzeć, co do miejsca ja mogę jedynie proponować coś w swojej dzielnicy co jednak wiem nie każdemu będzie pasowało zapewne.

Ale propozycja to zawsze propozycja więc: bistro bar obok myjni ręcznej na skrzyżowaniu ul. Fieldorfa i Jeziorańskiego na pradze południe :)
marrcee
Badacz tematu

Postprzez Adi » 7 gru 2008, o 20:58

A co powiecie na Pizzerie San Marzano w CH Wola Park ul. Górczewska 124 ??

Ceny porownywalne jak w Da Grasso, spory lokal no i miejsca na auta sporo.

Cenik:
http://www.pizzaexpress.com.pl/?cID=26&pID=70&nID=37
Adi

Postprzez Fasol » 7 gru 2008, o 21:04

no czemu nie,mile widziane jeszcze inne propozycje ;)
Fasol

Postprzez Adi » 7 gru 2008, o 21:09

W przeciagu 2 tyg cos sie znajdzie :)
Adi

Postprzez Aneczka » 8 gru 2008, o 00:18

z tego co wiem to MS chce zrobić właśnie 21 grudnia tam Wigilię (w Krogulcu)
jak coś to zapraszamy :)
w końcu to i to forum golfów ;)
Aneczka
Berbeć

Postprzez paulus77 » 8 gru 2008, o 13:05

Fasol napisał(a):paulus77, nic,ale wy tak wszyscy chcecie się spotykac że hoho,zresztą widać po ostatnich spotach. Jest grupka ludzi na których można liczyć,reszta to tylko się deklaruje nic poza tym albo i tego nie.

Sorry - nie wiem o czym tu mowa... Kto się deklaruje i na jakie spoty? Tu mowa o spotkaniu wigilijnym (chyba że się mylę?)

Aneczka napisał(a):z tego co wiem to MS chce zrobić właśnie 21 grudnia tam Wigilię (w Krogulcu)
jak coś to zapraszamy
w końcu to i to forum golfów

Aneczka to chyba nie do końca tak ma być, nie jest to spotkanie "pod szyldem" tylko raczej spotkanie ludzi, dlatego tymbardziej memberzy golf3 są mile widziani. (tak samo jak liczylem na publikę stąd na spotkaniu tydzień temu.. i tu mógłbym się pożalić jak kolega z cytatu powyżej)

Aczkolwiek nie chcę wprowadzać zamętu - najlepiej jakby wypowiedzieli się organizatorzy. Osobiście mogę powiedzieć że będę w Krogulcu (jeśli coś się będzie działo) i raczej nie rozdwoję się jeśli będzie konkurencyjne spotkanie (a szkoda)
paulus77
Berbeć

Postprzez sitek699 » 9 gru 2008, o 13:23

:-P miodzio....
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
sitek699
Members

Postprzez Dziku » 9 gru 2008, o 16:54

Adi z pizzerią niezły pomysł. Z tym,że nie wiem czy nie lepszy ten z pubem gdzieś na polu mokotowskim. Co od siebie moge powiedzieć to to,że Krogulec jest juz przereklamowany :spi: i najwyższa pora wymyślić coś lepszego bo nie wierzę, żeby to był szczyt marzeń i możliwości naszego forum :roll: też rozejrzę się na mieście może coś fajnego wpadnie w oko. PZDR
Dziku
Gaduła

Postprzez bemo24 » 9 gru 2008, o 18:14

sitek699 napisał(a)::-P miodzio....

co miodzio???

Panowie dajcie jakiś konkret bo ja się wybieram i chce wiedzec wcześniej co i jak gdzie i kiedy o której...

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 9 gru 2008, o 21:02 przez bemo24, łącznie edytowano 1 raz
bemo24

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Mazowieckie