shadow ale nie obrazaj sie wiesz na forum kazdy wyraza swoja opinie nie kazdemu wszystko sie podoba kazdy tuninguje tak jak to jemu odpowiada i to wlasnie jest super bo i na zlotach mozna cos podziwiac ale takze smiac sie z roznych rzeczy wiec spoko loko luz i spontan
shadow, ja jestem na tak wiesz każdy narzeka ale żeby czymś się pochwalić że się zrobiło to już jest gorzej więc nie przejmuj się ważne że kierowcy się dobrze jeździ a autko mało pali
shadow napisał(a):ja sie nie obrazam a mi to sie podoba co zrobilem z autem
Wiesz co... Najwazniejsze zeby Tobie sie podobalo! Jezeli miales silnik za free to pewnie! Przyznam szczerze ze silniczek dziala super. Sam na codzien w pracy jezdze nissanem i wiem co znaczy "silnik nissana". A w poprzednim poscie mialem na mysli ze dziwi mnie troche taka zmiana. Bo zazwyczaj silnik sie zmienia po to zeby wlozyc cos mocnego a w Twoim przypadku tak nie bylo. Fakt faktem respekt bo widac duzo pracy ktora zostala wlozona w auto. Ja niestety narazie moge pomazyc o jakichkolwiek zmianach...
Roln!k, co do spotu to piszesz że nie w Opolu bo zadaleko a pomyśl o chłopakach z Wrocławia i Legnicy, którzy są chętni, oni znowu chcą jak najbliżej swoich stron, nie da rady wszystkim dogodzić