Spoty użytkowników forum Grupa Podbeskidzie /Bielsko Biała/

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Podkarpackie.

Moderator: Moderator

Postprzez marcusblue » 19 kwi 2009, o 23:36

Zajefajnie było Panowie i (Panie) najlepszy spocik jak do tej pory, w dobrą stronę zmierza, czyli do Wolfsburga hehe :) Pozdro dla wszystkich uczestników :-)
hamownia to takie miejsce, gdzie sie chamy spotykają i wymieniają wykresami...
marcusblue
Czytacz

Postprzez czepi » 19 kwi 2009, o 23:38

Jorg napisał(a):
czepi napisał(a):jak tylko odzyskam dowód rejestracyjny...

Ojj nie trza piwkować podczas jazdy :-P :-P :cisza:

Dowód rejestracyjny to za pivko się nie trać hehe....
a poza tym nigdy nie piję jak mam prowadzić
czepi
Members

Postprzez Roln!k » 20 kwi 2009, o 00:01

marcinkoz2910, a nie masz fotek z grila no i oczywiscie czekam na foty odkrissmysticblau, pozdro ziomy do nastepnego spota jakby co to pisac mi na gg ze sie cos szykuje
Roln!k
Czytacz

Postprzez marcinkoz2910 » 20 kwi 2009, o 00:03

Roln!k, ja mam tylko fotki z kolumnady co stała koło Toldi-ego pod domem a potem cyfrówka mi zdechła :-P Tak że jedyne fotki to mamy od Jorg, i będą od Krzyśka :cwaniak:
Ostatnio edytowano 20 kwi 2009, o 11:12 przez marcinkoz2910, łącznie edytowano 1 raz
marcinkoz2910
Members

Postprzez Roln!k » 20 kwi 2009, o 00:08

to spoko czekamy na foty od krzycha ale pewnie juz spi bo rano do roboty ;)
ja sie zaraz za browara zabieram :)
Roln!k
Czytacz

Postprzez Eddie1980 » 20 kwi 2009, o 09:11

ehhhh szkoda że tak szybko pojechałem teraz wiem co straciłem :(
Moj dzien: wstaje rano, właczam neta, sprawdzam czy jestem na liscie 100 najbogatszych polaków, jak mnie nie ma ubieram sie i ide do roboty :)
Eddie1980
Berbeć

Postprzez marcinkoz2910 » 20 kwi 2009, o 11:16

Eddie1980, no szkoda że pojechałeś bo było naprawdę warto

Nawet kolega z Bytomia z nami pojechał :-)
marcinkoz2910
Members

Postprzez Zico63 » 20 kwi 2009, o 11:55

Tak na szybko, bo robota, wieczorem więcej...
Szerooooko było! :padam: Impreza robi się coraz większa, i tak trzymać. Świetnie, że była doskonała, jak na zamówienie pogoda - zapowiadali zimno i możliwość deszczy - a ja z Czeskich prognoz dawno pisałem, że będzie dobrze!
Co do mojej osoby - to już więcej nie zapeszam: dwa razy na 100% byłem pewien że będę i dwa razy nic z planów - to jakieś fatum. Na następny raz po prostu przyjadę i już.
Najpierw po siostrę do Zakopanego a na 21.00 być trzeba było w Zabrzu - i jak tu uczestniczyć; ech, :kwasny:
Mój TDI, zapraszam w wolnej chwilce, przy: :kawa: moj-golf/vw-golf-1-9-tdi-specjal-zico-s-t12384.html
Zico63
Members

Postprzez Toldi » 20 kwi 2009, o 13:29

Że tak zacytyje Zico63 - szerooko było a od siebie mogę dodać - szykownie :siema:

Dzisiaj sąsiedzi się mnie pytali co to za zjazd mieliśmy u mnie przed domem albo czy się żeniłem czy co że kumple przyjechali kolumnadą pod dom :lol:

Wszystkich uczestników jeszcze raz przepraszam za te problemy natury lokalizacyjno-komunikacyjne (brak GPS :hyhy: ) ale ważne, że wszyscy dobrze się bawili :cwaniak:

To kiedy następny klubowy grill?? za tydzień? Dwa? :lol: :lol: :lol:

Węgiel Krzyśkowi został, ja mam grilla :) i tak jak była mowa tam na tym miejscu w tresnej możnaby namioty rozbić i jakieś :drynienie: :wino: czy :zdrowko: chlapnąć :) tylko auto z mocniejszym CAR-AUDIO by się przydało :lol: ale nie no -> tutaj :padam: dla Marcina - Twoje też wymiata :)

To piszcie jakieś propozycje na następnego grilla :)
Toldi
Badacz tematu

Postprzez oizo » 20 kwi 2009, o 14:43

Audio by bylo ale nie moglem jechac z wami hehe.Marcin podobaja sie zdjecia?? a ta panoramka??
oizo

Postprzez marcinkoz2910 » 20 kwi 2009, o 16:12

oizo, jasne foto się podoba :super:

Zico63, wielka szkoda ale są sprawy których się nie przeskoczy :niepewny: Ale jeszcze nie jedna okazja przed nami :-D

A tak nawiasem następnych spotów + ewentualnych grilli, na stronce www.vagbielsko.pl chłopaki co dwa tygodnie organizują spota oto post od jednego admina, więc jak co to można się zjawiać tak samo jak Oni i wtedy grupa większa, więcej ludzi, większe widowisko bo jednak jest to na wylotówce parkingów :-P :

Kod: Zaznacz cały
Witam
Od Kwietnia zaczna odbywac sie cykliczne (co 2 tyg) spotkania. Odbywac sie one beda w sezonie zimowym oraz w przypadku braku pogody na dolnym Parkingu C.H. Sarni Stok (Carefour) w samym rogu (najdalej od wjazdu). Natomiast w sezonie letnim na Parkingu kolo Stacji benzynowej Tesco przy ul. Warszawskiej. Nie zaleznie od miejsca, spotkania beda sie odbywac o godzinie 15.
Dojazd jest dosc prosty i sadze ze mapka nie jest wymagana.

Daty najblizszych spotkan:

Kwiecień
5.04
19.04

Maj
3.05
17.05
31.05

Czerwiec
14.06
28.06

Zapraszamy

6/04/2009
Uwaga!! Spoty liczac od dnia dzisiejszego beda sie odbywac na Tesco (stacja benzynowa), gdyz mozna uznac ze mamy juz sezon Letni.
marcinkoz2910
Members

Postprzez KristoF » 20 kwi 2009, o 17:20

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

taki był spot :-) wybaczcie ze tak długo to trwało ale net zwalniał troche :kwasny:
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera ;]
KristoF
Members

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Podkarpackie