Spoty użytkowników forum Grupa Podbeskidzie /Bielsko Biała/

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Podkarpackie.

Moderator: Moderator

Postprzez Fasol » 20 kwi 2009, o 21:02

dobra panowie spokój,to nie jest powód do żartów. To jest forum o charakterze motoryzacyjnym a nie o tym kto jak się ubiera :cisza: :cisza: szanujmy się nawzajem

pozdrawiam i marcinkoz nie wnerwiaj się :)
Fasol

Postprzez KristoF » 20 kwi 2009, o 21:13

Fasol, popieram, nie lubię sie kłucić tylko czasem jak czytam to ciężko sie powstzymac...od odpowiedniego skomentowania :zly:
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera ;]
KristoF
Members

Postprzez Toldi » 20 kwi 2009, o 21:55

Adi kurcze nawet gdyby to nie był Marcinkoz to poprostu żeś pojechał - nie dość że forum motoryzacyjne, to admin który wszedzie wrzuca posty czy opisy dotyczące trzymania się regulaminu sam jakieś dziwne Offtopy odwala na zerowym poziomie :wstyd:

Takie moje zdanie na ten temat.

A co do spotu - Panowie i Panie -> trzeba powtórzyć niebawem zabawę przy Tresnej 8-)
Toldi
Badacz tematu

Postprzez Adi » 20 kwi 2009, o 22:04

Toldi napisał(a):Adi kurcze nawet gdyby to nie był Marcinkoz to poprostu żeś pojechał - nie dość że forum motoryzacyjne, to admin który wszedzie wrzuca posty czy opisy dotyczące trzymania się regulaminu sam jakieś dziwne Offtopy odwala na zerowym poziomie

NIo dobra moj bład sory :zdegustowany: ide sie powiesic z tego powodu :cwaniak:
Adi

Postprzez Fasol » 20 kwi 2009, o 22:12

Adi jest Hardkorem i ma na to 4 certyfikaty :super: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Fasol

Postprzez marcinr124 » 20 kwi 2009, o 22:17

To niech daje przykład na forum a nie śmiać się z byle czego (GDZIE REGULAMIN) zachowujecie się :dobani: jak dzieci z 1 kl
marcinr124
Badacz tematu

Postprzez Roln!k » 20 kwi 2009, o 23:03

Spot Cud miod malina nic dodac nic ujac zajebioza :)
Roln!k
Czytacz

Postprzez Zico63 » 20 kwi 2009, o 23:06

Dopiero teraz wróciłem z Niewiesze (a propos, kto wie gdzie to jest? :-D ), mój TDI-k to prawie nie śpi! :lol: :lol:
Oglądam zamieszczone przez Kolegów fotki i robi mi się coraz bardziej smutno, że mnie taka zabawa ominęła, były nawet wydarzenia nie zaplanowane, he he!
Z drugiej jednak strony, najważniejsze, że zlot się bardzo udał, pogoda jak marzenie, na pewno warto powtórzyć i to "w nieodległym terminie", że tak urzędowego zwrotu użyję. Cieszę się że środowisko Klubowiczów z Południa jest bardzo aktywne, można liczyć na dobrą zabawę i, na co warto zwrócić uwagę - wymianę technicznych doświadczeń w utrzymaniu w świetności naszych maszyn! :super:
Wielki szacunek Koledzy! :siema:
Mój TDI, zapraszam w wolnej chwilce, przy: :kawa: moj-golf/vw-golf-1-9-tdi-specjal-zico-s-t12384.html
Zico63
Members

Postprzez Toldi » 21 kwi 2009, o 19:26

to co chłopaki? Kiedy się znowu widzimy na jakiego grilla?? :P sąsiedzi normalnie pod wrażeniem byli ("same wypucowane i odstrzelone maszyny przed domem" :) )
Toldi
Badacz tematu

Postprzez Roln!k » 21 kwi 2009, o 23:50

jeszcze ja musze cos dozucic na temat tej klutni . To jest temat o Spotach dla uzydkownikow z BB a nie o dzinsach marcinkoz wiec wyluzowac prosze :)) kiedy kolejny spocik :)
Roln!k
Czytacz

Postprzez KristoF » 22 kwi 2009, o 16:20

kiedy kolejny??? moze za dwa tygodnie?? moznaby grilla u mnie zrobić...tylko ilość miejsc parkingowych ograniczona... :lol: co Wy na to?? długii weekend majowy ;-)
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera ;]
KristoF
Members

Postprzez Dorthall » 22 kwi 2009, o 17:46

chętnie bym Krzychu wpadł, ale jak ci chyba mówiłem rakieta jedzie do mechanika na przekładke układu hamulcowego i sprężyn(i przegłubu przy okazji) może uda sie i mechanik sie wyrobi, ale wiesz jak to bywa.. szkoda że nie udało mie sie dotrzeć do grilla w niedziele, ale siła wyższa.
Dorthall
Berbeć

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Podkarpackie