Spoty użytkowników forum Grupa Podbeskidzie /Bielsko Biała/

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Podkarpackie.

Moderator: Moderator

Postprzez Roln!k » 7 lip 2009, o 06:49

dokladnie mowi ze vw to zlomy i ze kupil golfa 2 bo na innego go stac nie bylo ale wjebal w niego w cholere kasy wiec za tyle co tam dolozyl to by mial o wiele lepsze wiec zal mi takich ludzi mowi ze sie nie interesuje i wogole to moje pytanie to co on tam robil widac ze chcial pokazac auto a mowi ze to zlom no trudno jego podejscie moje jest troche inne ja jezdze tam gdzie mnie cos interesuje a nie tam gdzie sa zlomy
Roln!k
Czytacz

Postprzez NeVWille » 7 lip 2009, o 10:31

a wiem ze o mnie to nie byłoale tez dałem przykład ze ja :D a ta osoba nawet nie pamiętam niku ani zkad był :/ ale narzekania miał kto wie morze takie narzekanie go podbudowywuje i daje mu sile :lol:
NeVWille
Czytacz

Postprzez Toldi » 7 lip 2009, o 11:31

Ale proszę was: takiej wsi nigdy nie widziałem. Po prostu burak jeden. Pamiętam ten tekst: kupie sobie BMW i będę was tu okręcał bokami. A ja sobie w tym momencie pomyślałem: "Dalej, śmiało, a potem wyleć na pierwszym zakręcie w drzewo."

Albo ten jego tekst że do kitu są spoty gdzie się spotykają ludzie i gadają. trzeba się ścigać i jak się przypadkiem rozwali auto to wraca się do domu z uśmiechem na twarzy i uczuciem spełnienia. Dalej: niech się rozpędzi i walnie w ściane a będę mu bić brawo (za głupotę)...
Toldi
Badacz tematu

Postprzez oizo » 7 lip 2009, o 12:35

Toldi a ty masz brata blizniaka hehhe?? popatrz sobie na to zdjecie na ta panoramke na poprzedniej stronie
oizo

Postprzez Toldi » 7 lip 2009, o 13:54

hehehe rzeczywiście :) niezła opcja :) to co z tym spotem w niedziele?
Toldi
Badacz tematu

Postprzez NeVWille » 7 lip 2009, o 21:06

Toldi napisał(a):Ale proszę was: takiej wsi nigdy nie widziałem. Po prostu burak jeden. Pamiętam ten tekst: kupie sobie BMW i będę was tu okręcał bokami. A ja sobie w tym momencie pomyślałem: "Dalej, śmiało, a potem wyleć na pierwszym zakręcie w drzewo."

Albo ten jego tekst że do kitu są spoty gdzie się spotykają ludzie i gadają. trzeba się ścigać i jak się przypadkiem rozwali auto to wraca się do domu z uśmiechem na twarzy i uczuciem spełnienia. Dalej: niech się rozpędzi i walnie w ściane a będę mu bić brawo (za głupotę)...

Święta racja kolego świeta racja a z kąd sie wzioł i zkąd wiedział o spocie niewiem
NeVWille
Czytacz

Postprzez tomelus » 8 lip 2009, o 16:55

cd.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
tomelus
Berbeć

Postprzez Roln!k » 9 lip 2009, o 17:44

no to panowie moj golfik sie sprzedal wiec narazie lipa ze spotami pozdro
Roln!k
Czytacz

Postprzez marcinkoz2910 » 9 lip 2009, o 21:45

Na pewno niektóry pamiętają mojego znajomego z Golfa II takiego czerwonego trzy drzwiowego, to teraz ma Golfa IV z silnikiem 1.4 16V :-)

Tak że zapewne będzie Nas teraz z pogórza dwóch dojeżdżać na spoty :hyhy:
marcinkoz2910
Members

Postprzez Roln!k » 10 lip 2009, o 20:29

ja pamietam pamietam jak kiedys na spocie przy tesco sie z boku ustawil bo mowil ze nie chce obciachu robic bo mial tego golfa rozwalonego :)
Roln!k
Czytacz

Postprzez Toldi » 10 lip 2009, o 20:57

to co panowie z tą niedzielą? dzieje się coś?
Toldi
Badacz tematu

Postprzez Roln!k » 11 lip 2009, o 06:43

ja dam dzis po poludniu znac czy damy rade bo musze sie z Marta zobaczyc ale autka nie mamy wiec mam nadzije ze Toldi w razie czego to nas wezmiesz tak jak mowiles :P dam znac po poludniu teraz ide spac bo z roboty wrocilem

a jak reszta bo widze ze tylko Toldi pisze o niedzieli a reszta jak zwykle 0 odzewu ludziska badzie aktywni bo co to za klub w ktorym nic nie mozna ustalic
Roln!k
Czytacz

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Podkarpackie