hehe jak dla mnie najbardziej za zawsze jestem chetny , z doswiadczenia wiem ze lepiej sarni stok bo gemi zawsze pelne ludzi, a jesli chodzi o wlepki to raczej wlepkea golf3.pl to smiesznie by wygladala na cordobie ale jesli chodzi o spota to ja jestem za
no zobaczymy z tym że ja Golfem juz nie przyjade niestety... mi odpowiada 20 grudzień. W zasadzie to mozemy sobie zrobić takie spotkanie z prawdziwego zdarzenia, zebrac sie i pojechac gdzies coś zjeść pogadać w ciepełku a nie stac przy autach...
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
witam pany ja też jestem chętny na mojego pierwszego spota jak dla mnie to po świętach mi odpada przeprowadzka w pracy ale 20 jak najbardziej mi pasuje
No więc już 5 osób zainteresowanych, spokojnie panowie jeszcze ktoś się na pewno dołączy, ja jestem chętny jak najbardziej, no w końcu jakąś dobrą pizzę by się znów zjadło he he
hamownia to takie miejsce, gdzie sie chamy spotykają i wymieniają wykresami...
no to gitara mi tez pasuje 20 najwyzej wpadne sam bo Marta ma szkole no trudno
czyli sarni stok zbieramy sie ustalamy cos i jedziemy cos zjesc tak??? a mam powieddziec ekipe z vag poludnie??wtedy mogloby nas byc wiecej co wy o ty myslicie?
[ Dodano: 2009-12-10, 22:59 ] aha no i KristoF nie przejmuj sie wpadaj jakim autem chcesz dajcie znac czy mam dac znac vag poludnie
mysle ze spokojnie bede, mialem w planach wypad do bb na sklepy w prawdzie z dziewczyna ale jakos bedzie musiala wytrzymac wiec na mnie mozna liczyc mysle ze sobota byla by lepsza ale w niedziele tez dam rade.
edit1. za innych sie nie odpowidada, ale mysle ze dudzio tez bedzie chetny, nie ma mozliwosc wypowiedzenia sie poniewaz neta nie ma. wiec biore go na siebie
no to ludziska ustalone 20 grudnia sarni stok podziemny parking tam na koncu jak ostanio, tylko godzinke ustalcie , chwilke postoimy a pozniej na bielsko gdzies zajechac napic sie coca coli w ciepelku:)