Moderator: Moderator
BigosWWO napisał(a):jestem tutaj nowy. Mam MK3 zakupioną od 3 tygodni po kumplu . Zapowiada się fajne auto
No i oczywiście, chętnie chciałbym brać udział w spotach itd.
Póki co wstawiłem porządne Car audio i parę rzeczy powymieniałem. Przydałby mi się rzut oka jakiegoś Golfmaniaka speca ;D
Oczywiście Trójmiasto najlepiej Wejherowo .
lukasarto2 napisał(a):BigosWWO napisał(a):jestem tutaj nowy. Mam MK3 zakupioną od 3 tygodni po kumplu . Zapowiada się fajne auto
No i oczywiście, chętnie chciałbym brać udział w spotach itd.
Póki co wstawiłem porządne Car audio i parę rzeczy powymieniałem. Przydałby mi się rzut oka jakiegoś Golfmaniaka speca ;D
Oczywiście Trójmiasto najlepiej Wejherowo .
tzn. wstawiles sprzet typu tuba w bagazniku i wzmacniacz za 50zl ?czy we drzwiach masz (kolumny)
ja mam seryjne 8glosnikow przod 2 niskotonowe i 2 wysokotonowe tyl 2 nisko i 2 wysokotonowe
i powiem ze soprany graja rewelka, a basiki przydalolby sie troszke podkrecic, ale moze to wina radyja musze za jakis czas wymienic bo to chyba nie daje rady:P
oczywiscie glosniki przod kokpit i drzwi tyl drzwi nie ma mowy o bagaznikach polkach tylnich innych gadzetach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość