Moderator: Moderator
BialyUst napisał(a):pozatym kazdy kto sie zna to zazwyczaj na zlotach sie spotykaja i tam przeprowadzaja powazne rozmowy
a co sprzedałes juz KR-a ?Radi napisał(a):Oj tam KR jeszcze będzie żył ale już nie na moim podwórku
BialyUst napisał(a):a co sprzedałes juz KR-a ?Radi napisał(a):Oj tam KR jeszcze będzie żył ale już nie na moim podwórku
ja dzisiaj załozyłem walki jeszcze zostało wgrac mape hehe ale juz dobrze lata do 120 brak trakcji
no plan jest na 2 z przodu moze nie na poczatku sezonu ale do konca napewno juz bedzie . no to Radi tydzien wolnego w pracy i działasz w garazuRadi napisał(a):E jak 2 z przodu pęknie to będzie bajka. U mnie wiesz wsadzić motor podpiąć to pikuś ale szczegóły, malowanie, clean sporo czasu schodzi na drobnostki
BialyUst napisał(a):no plan jest na 2 z przodu moze nie na poczatku sezonu ale do konca napewno juz bedzie . no to Radi tydzien wolnego w pracy i działasz w garazuRadi napisał(a):E jak 2 z przodu pęknie to będzie bajka. U mnie wiesz wsadzić motor podpiąć to pikuś ale szczegóły, malowanie, clean sporo czasu schodzi na drobnostki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość