koledzu moze wtorek albo środa??? co wy nato ? Miejsce tesco Gdynia albo CK w Wejherowie ? Ja jeszcze jeszcze jednego kumpla z MKIII sprowadze i może kogoś jeszcze
[ Dodano: 2008-11-27, 22:38 ] moja golfinka;) z tym spotem wtorek sroda to troche lipa bo ja pracuje dobrze bybylo w weeken:P ale to juz trzeba zebrac wiecej ludzi anie 5 aut
[ Dodano: 2008-11-27, 22:51 ] szkoda ja mam jednego znajomego co ma golfa:)ale bez przeegladu to pewnie nawet w trase by sie nie wybral a co slicie zrobic jakis spocik w weekend??jak kolega z Ustki lecialby cz nie??
wtorek środa może być koło 19-20 myślę, że jak głównie ludzie z wejherowa i trójmiasta to może parking pod auchan w rumii?
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
Allwall napisał(a):co tak pozno, parking w rumii jest slaby, nie wolicie do tesco tam sa fajne latarnie i latwy dojazd bo obok obwodnicy jest
ja do 19 pracuję dla mnie może być i tesco
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”