Moderator: Moderator
nick napisał(a):Z tym Nowym stawem....To wiecie ,czy dużo osób będize jechało , bo słyszałem ,że rok temu , to tam było OSTRO!
bodzix89 napisał(a):a będzie jakieś wjazdowe? a jeśli tak to ile będzie wynosić?
noname_conek napisał(a):Już dzisiaj wszystkie pozwolenia sa teraz tylko podpisać papier że policja, straż pożarna sie zgadza i burmistrz zatwierdzi
Wiec spot odbędzie sie 19 Kwietnia na godzinę 11:00
proponuje tak jak rok temu zrobić objazd prędkością patrolową przez rynek a potem na miejsce spotu. I tutaj od razu prośba o rozsądne ustawianie sie bo mamy w tym roku o jeden kawałek trawy mniej bo został rozkopany jak budowali boisko ze sztuczną murawą, Ci co mogą niech pakuja sie od razu na trawę, a osoby z mega glebą[2-3cm] niech pozostaną na placu. w tamtym roku był problem przy wjeździe bo był uskok ale w sobotę zbieramy ekipę z ns i idziemy ogarnąć to wszystko więc myślę że problemu nie będzie
aha i oczywiście niech wszyscy zabiorą grile i prowiant a nie tak jak w zeszłym roku Rainbow miał jednego grila hehehe
mam nadzieje że będzie fajnie pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość