Pomorskie

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Pomorskie.

Moderator: Moderator

Postprzez patryk2340 » 9 lip 2009, o 23:32

To jak panowie, kompletnie nic się nie organizuje? Jako świeżak chciałbym poznać ekipę :-D Na manii pewnie będę, ale raczej z buta się wybiorę, bo narazie chwalić się nie ma czym... Może za rok.
Widzę, że w zimę dawaliście radę, a teraz w miarę ciepło jest, może jakiś wypad nad jeziorko jakieś czy coś... Są chętni wogóle?
patryk2340
Berbeć

Postprzez e2 » 10 lip 2009, o 08:07

patryk2340 napisał(a):To jak panowie, kompletnie nic się nie organizuje? Jako świeżak chciałbym poznać ekipę :-D Na manii pewnie będę, ale raczej z buta się wybiorę, bo narazie chwalić się nie ma czym... Może za rok.
Widzę, że w zimę dawaliście radę, a teraz w miarę ciepło jest, może jakiś wypad nad jeziorko jakieś czy coś... Są chętni wogóle?

napiszą Ci, że vwpomorze ma swoje spoty co tydzień. Jeśli chodzi o organizację naszego spotu forumowego to pewnie będzie to vw mania ;)
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
e2
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez vankris » 19 lip 2009, o 01:57

vw mania - dziwi mnie ze takie doże forum niby klub polska a niema jakiejś konkretniej organizacji na taka imprę jako właściciele forum i tego całego klubu powinni wziąć się w garść i zrobić składkę na ta imprę wykupić sektor i toi toi dla naszego klubu przez co mamy tańszy wjazd na imprę i byśmy mieli swoja miejscówe żeby się pokazać a tu dupa blada zero organizacji jako klub wszyscy musimy sami się martwic i umawiać itd to po co mamy te nalepy na autach i cała nazwa klub polska skoro i tak każdy jest sam jak palec i wtedy dziwimy się czemu z nas się niby śmieją jak organizacji niema tu żadnej to jest przykre ale prawdziwe. :wstyd:
vankris
Members

Postprzez Rider » 19 lip 2009, o 13:30

vankris, kazdy mogl miec swoj sektor !!!wystarczalo skontaktowac sie z organizatorami VWMANI i pwiedziec ile ludzi i jak duzy sekto a nie bylo by z tym problemu !!! zreszta na forum VWMQNI byl o tym temat !!! jedyny warunek to to ze minimum musialo byc 20 aut i ktos z danej grupy musialby byc wczesniej, bo sektor bylby odgrodzony tasmom ale jak wiadomo tasma to nie mur ;)
Volkswagen Klub Polska #853
E-pluribus unum
Rider
Badacz tematu

Postprzez morsdicti » 19 lip 2009, o 13:41

vankris napisał(a):vw mania - dziwi mnie ze takie doże forum niby klub polska a niema jakiejś konkretniej organizacji na taka imprę jako właściciele forum i tego całego klubu powinni wziąć się w garść i zrobić składkę na ta imprę wykupić sektor i toi toi dla naszego klubu przez co mamy tańszy wjazd na imprę i byśmy mieli swoja miejscówe żeby się pokazać a tu dupa blada zero organizacji jako klub wszyscy musimy sami się martwic i umawiać itd to po co mamy te nalepy na autach i cała nazwa klub polska skoro i tak każdy jest sam jak palec i wtedy dziwimy się czemu z nas się niby śmieją jak organizacji niema tu żadnej to jest przykre ale prawdziwe. :wstyd:

Ale kolega i tak dobrze mówi popieram w 100% :) Skoro to jest Klub Polska he to może trzeba przejść na jakieś bardziej komercyjne że tak powiem zachowania ... robić jakies spoty imprezy związane tylko z forum .... Kasa z tych forumowych gadżetów idzie na co ? :)
morsdicti
Members

Postprzez Rider » 19 lip 2009, o 14:04

a ze sie tak zapytam (nie zebym sie czepial tylko tak z ciekawosci) czy to forum o nazwie Golf3Klub polska jest faktycznie zrejestrowany jako Klub ??? Bo nazwac sie klubem moga wszyscy ;)
E-pluribus unum
Rider
Badacz tematu

Postprzez Pro100 » 21 lip 2009, o 07:18

Rider napisał(a):a ze sie tak zapytam (nie zebym sie czepial tylko tak z ciekawosci) czy to forum o nazwie Golf3Klub polska jest faktycznie zrejestrowany jako Klub ??? Bo nazwac sie klubem moga wszyscy ;)

Ymmm nie jestem pewien ale chyba to 2gie :]
Pro100
VIP

Rocznik: 93
Silnik: R32
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez vankris » 21 lip 2009, o 09:42

Ymmm nie jestem pewien ale chyba to 2gie :]
popieram i stwierdzam ze tak jest :wstyd:
vankris
Members

Postprzez Rider » 21 lip 2009, o 10:18

vankris napisał(a):popieram i stwierdzam ze tak jest

no wlasnie tak myslalem
E-pluribus unum
Rider
Badacz tematu

Postprzez e2 » 21 lip 2009, o 10:25

Rider napisał(a):
vankris napisał(a):popieram i stwierdzam ze tak jest

no wlasnie tak myslalem

ojojoj. Jak bardzo jesteśmy straszni bo nie ma tego zarejestrowane jako klub.
Moje mk3
e2
Members

Postprzez vankris » 21 lip 2009, o 12:15

nie musi być zarejestrowane ale chociaż jakieś działania mogły by na to wskazać
ze mamy do czynienia z klubem. a przecież padały hasło wlepki klubowe forum, smycze klubowe forum itd wiesz na moje to się trochę mija z celem bo to bardziej powinno być nie klub polska a bardziej forum miłośników czy tez pasjonatów to by było bardziej racjonalne. no ale to jest tylko moje zdanie i nie musi się nikomu podobać pozdro.

ps: na szczęście i cieszy mnie to ze jest tu lepsza atmosfera niż na vwgolf.pl bo tam same nadęte dupki myślące ze pozjadali wszystkie rozumy ale tu to co innego ;-) :super:
vankris
Members

Postprzez e2 » 21 lip 2009, o 12:26

ps: na szczęście i cieszy mnie to ze jest tu lepsza atmosfera niż na vwgolf.pl bo tam same nadęte dupki myślące ze pozjadali wszystkie rozumy ale tu to co innego ;-) :super:

i dlatego nie musimy się spinać zarejestrowanym klubem, tylko grupką pasjonatów modelu ;) kropka :)
Moje mk3
e2
Members