Pomorskie

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Pomorskie.

Moderator: Moderator

Postprzez piontas83 » 3 paź 2009, o 22:44

Po pierwsze to wydaje mi sie ze godzina zlotu jest troche późna gdyż szybko robi sie ciemno i dużo sobie nie pooglądamy a po drugie wydaje mi sie że MC to nie jest zbyt dobre miejsce na spot !! Ja bym proponował parking przy TESCO tam jest dosyć dużo miejsca i z dotariem też nie było by problemu a godzine to proponował bym 15 lub 16 !!
piontas83
Gaduła

Postprzez e2 » 4 paź 2009, o 12:37

a ty nie przeczytałeś, że biały wyjeżdża o 17 z malborka? nie podoba się, że jest późno to nie przyjeżdżaj i po problemie...
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
e2
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez BialyUst » 4 paź 2009, o 15:48

piontas83 napisał(a):a po drugie wydaje mi sie że MC to nie jest zbyt dobre miejsce na spot !! Ja bym proponował parking przy TESCO tam jest dosyć dużo miejsca

kolego moze miejsca i tam jest ale ja juz tam nie mam poco wjeżdżać za niski samochód

a co do godziny to możecie przecież przyjechać sobie wcześniej i pogadać pooglądać auta ja o 17 wyjeżdżam z malborka w gdyni będę gdzieś tak Ok 18:00 to najwyżej dojadę do was :)

[ Dodano: 2009-10-06, 20:34 ]
to wkoncu jak z tym zlotem ?? gdzie oficjalnie na kauflandzie ?? bo juz sam sie pogubiłem i kto bedzie !!??
BialyUst
Members

Postprzez e2 » 9 paź 2009, o 09:51

ja prawdopodobnie odpadam bo dopadła mnie choroba i nie będę pogarszał stanu zdrowia stojąc na piździawie przez jakis czas.
Moje mk3
e2
Members

Postprzez morsdicti » 9 paź 2009, o 18:25

BialyUst napisał(a):
piontas83 napisał(a):a po drugie wydaje mi sie że MC to nie jest zbyt dobre miejsce na spot !! Ja bym proponował parking przy TESCO tam jest dosyć dużo miejsca

kolego moze miejsca i tam jest ale ja juz tam nie mam poco wjeżdżać za niski samochód

to po co Ci ten samochód ?

denerwuje mnie to jak ktoś chce do Was dołączyć a Wy go gasicie tak jak zrobił to kolega e2 wyżej. Chłopak wyraził swoje zdanie, baaa, moim zdaniem całkowicie słuszne bo jaki jest sens spotykać się w nocy .... a Wy go gasicie ... żę jak sie nie podoba to wypad .... spotykacie się cały czas jedną grupą ? ja może nie jestem w temacie aktualnie bo nie śledze tego wątku ale jak się spotykacie tą samą paczką a ktoś wyrazi swoje zdanie i go gasicie to sobie na gadu gadu się umawiajcie
morsdicti
Members

Postprzez piontas83 » 9 paź 2009, o 18:36

dzieki kolego za poparcie !! ja chcialem dobrze a wyszlo jak bym chcial zrobić im na złość !!
piontas83
Gaduła

Postprzez morsdicti » 9 paź 2009, o 18:40

Ja tu nikogo nie chcem umoralniać i karcić czyjeś zachowanie po prostu chciałem nadmienić dla kolegi e2 , że się niestosownie zachował co swoją drogą nie jest zgodne z zasadami tego forum .... wiecie - spotykacie się i każdy z Was widział swoje auta na wzajem dajcie też komuś nowemu je zobaczyć a nei w nocy przyjedziecie ... jak czekacie na jednego a 30stu się musi dostosować to prościej wyeliminować tego jednego bo piontas83, równie dobrze mógłby napisać "a gó.... mnie to obchodzi że jedziesz z malborka" :zakrecony:
morsdicti
Members

Postprzez piontas83 » 9 paź 2009, o 20:13

chciałem poprosy ponegocjowac jakis termin żeby wszyskim pasowało ale wyszło z tego że nie i chu. !!
piontas83
Gaduła

Postprzez kraszan607 » 10 paź 2009, o 08:24

No panowie to kiedy jakis zlocik???jestem za????
Kraszan607
kraszan607
Berbeć

Postprzez e2 » 10 paź 2009, o 12:00

no to negocjujcie termin. \myśmy się ustawili to wam nie pasowało, a teraz wjazd na nas. Podajcie pasujące wam terminy (o co poprosiłem) to prawie nikt nic nie napisał. Nie podoba się to nie przyjeżdżajcie. A jak chcecie - to się weźcie za organizację spotu, podajcie dokładny termin, miejsce, wyślijcie pw do ludzi udzielających się tutaj i może coś z tego wyjdzie. Narzekać potrafi każdy, ale do zrobienia czegoś to już nie ma chętnych, Ja tam jestem chętny na każdy termin poza 18.10 między 14-16 bo wtedy mam spot innego klubu.
Moje mk3
e2
Members

Postprzez BialyUst » 10 paź 2009, o 14:27

widzę ze ze zlotu nici nie wyjdzie to nawet niema poco przyjeżdżać ja z e2 już wcześniej pisaliśmy żeby ktoś dał miejsce i termin i jaka godzina to nikt nie pisał napisałem ze Mc donald o 18 to już wielkie pretensje macie ze miejsce lipa ze godzina tez dlaczego wcześniej nikt nie dał żadnej propozycji co do miejsca i godziny spotkania sie ?? to dajcie termin jaki wam pasuje może i mi uda się przyjechać

a co do kolegi morsdicti poco mi taki samochód taki już kupiłem i taki mi się podoba nie każdemu musi się podobać ze jest niski i wg. a po 2 postaw sie na moim miejscu i pomyśl czy jak byś miał niski samochód czy byś ryzykował i tam wjechał??
BialyUst
Members

Postprzez piontas83 » 10 paź 2009, o 18:10

no to może spróbujmy sie spotkac 17 pazdziernika ?? miejsce i godzine moze ustalmy razem !! lub tez 16 !! czekam na odpowiedzi !!
piontas83
Gaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Pomorskie