No miał być o 14:00 25.10 na matarni czy się mylę?A Biały to może wyjedź wcześniej z malborka albo nie wiem 0 15 czy jakoś tak zlot.Lepiej póki jest widno coś zrobić.
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
Ja mogę być , e2 jeśli był by to ze mną bo dziś ukręcił śrubę w kole więc samochód ma niesprawny.A pytanie czy będzie ktoś jeszcze bo jak na razie odezwu żadnego nie było czy są chętni czy nie.
tyle wam powiem, że mnie nie będzie na pewno bo mam to gdzieś i odwoływać spot, bo komuś nie pasowało, skoro i tak później ma to w dupie. pozdrawiam, do niezobaczenia przy waszym podejściu
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
Nie spotka się bo wy się wycofujecie z terminu który sami ustaliliście.Chyba nawet Ty podawałeś date 25.10.09 godz. 14:00 Matarnia więc teraz pretensje sami do siebie.Co mam wpaść i postać sam na parkingu?
Vankris też tak gadał że grupa pomorska ma gdzieś spoty a teraz też nie wyraża chęci do jakiegoś spotkania więc takie spoty se można wiecie gdzie wsadzić.[/b]
piontas83 napisał(a):cos mi sie wydaje ze pomorska grupa nigdy sie nie spotka !
ja do ciebie daleko nie mam - więc możemy się spotkać gdzieś w połowie odległości do nas . Ja nie mam z tym problemu, ale skoro jest umówiony termin i nikt się nie odzywa cały tydzień to sorry. Poczekamy spokojnie i spotkamy się w zimę
ja myslalem ze jak jest termin ustalony i miejsce to tak juz zostaje a nie ze trzeba codziennie pisac ze bede ja na 100 % bym byl ale widze ze raczej duzo nas nie bedzie a poza tym jak jest termin ustalony to co niektórzy sie pytaja kiedy zlot ja moge byc jutro jak ktos bedzie nawet jak beda 3 samochody