A możesz zarzucić info, ile osób około się zgłosiło z tamtego forum? Ja też chętnie wpadnę ogólnie. Tylko muszę lakierkę dokończyć i mam nadzieję, że do tego czasu wejdzie nowa fela i troszkę gleby
Mopek, Byłem rok temu zimno w ciul było ale autka były super szkoda tylko że organizacja troche lipa moim zdaniem nie wiadomo było o której konkursy itp ,a i była ochrona to się chwali
informację mam z forum Vagstg.pl z 4 osobom termin pasuje w maju znacznie więcej odziwo pasowało osobom w 27 kweitnia. Jak dla mnie 4 maj jest w sam raz , więc mimo łaciatego golfa na okropnych stalówkach to wpadnę pooglądać , być może zrobię to MFA to chociaż czymś będzie można zabłysnąć
Ano w zeszłym roku byli "twardziele" którzy grillowali nawet ale w tej temperaturze z auta nie chciało się wychodzić. Jeśli w tym roku pogoda dopisze to i ja się pojawię
Ja jeśli dostanę wolne, to też się pojawię. W tamtym roku byłem białą polówką, może ktoś widział hehe. No i ogólnie ja klapę też mam mało reprezentacyjną, ale co tam, obecność się liczy.