Longer, musicie dogadac się z DGkami, Chorzowiakami i okolicą nad organizacją bo niestety nie mam czasu teraz na prowadzenie tematów. Powodzonka Wam życzę i witam serdecznie
Golfiareczkę
Wydaje mi się, że będzie problem ze zbiórką w różnych miejscach bo co niektórzy i tak oleją dlatego najlepiej jeden termin np każda 1sza niedziela miesiąca godzina np 17:00 i dane miejsce.
__ Najlepsze miejsce na spot wg mnie to Dąbrowa Górnicza nad którąś z Pogorii od 1 do 4 ___
Zbiórka np o godzinie 16:00 bo wiadomo, że każdy i tak się spóźni.
Powód? Kazdy z okolic ma równo do przejechania: Najbliżej Będzin, Sławków, Czeladź, Troszkę dalej Olkusz, Katowice, Mysłowice, Bytom, Siewierz, Ruda śląska i Zawiercie.
Jak wyżej już napisałem najlepszym terminem będzie pierwsza niedziela miesiaca gdyż zazwyczaj wszyscy mają w niedzielę wolne. Z sobota będzie gorzej.
Ponieważ 1sza niedziela czerwca juz minęła to spróbujcie się zmobilizowac wg terminarzu:
10 Czerwca
1 lipca
5 Sierpnia
2 Września
7 Października
4 Listopada
2 Grudnia
6 Stycznia 2013
to moja propozycja.
Pogorie to te sztuczne jeziorka Wasze
. Całkiem ciepła woda latem. Można sobie tam rozpalic grila myslę poopalac z drugimi połówkami
pogadac postrzelac focisze spotowe itd.
Pomyślcie nad tym ugadajcie nad którą pogorią sie spotykacie, dajcie mapkę z googla innym i jazda Pany!