POGAWĘDKI GRUPY ŚLĄSK

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Śląskie.

Moderator: Moderator

Postprzez pawelus6 » 7 lut 2015, o 18:43

martinfp napisał(a):a potem się dziwią że niska frekfencja skoro nikt nie potrafi się określić. Pada temat spot wszyscy chętni przychodzi termin i co cisza

A mam przypomnieć co się działo przed nowym rokiem?
Padała data spotkania, wszyscy byli, spot integracyjny na piwo - przyjeżdzali.

Cięzko zrozumieć że niektózy po nowym roku mają nowe zmartwienia?
edward ma auto do ogarnięcia, zrozumcie ze go moze po prostu nie byc bo albo praca albo pewnie walczy z autem.

Golf Maniak Robi auto na sezon, byłem u niego tydzien temu po częsci to widziałem jego auto - chłopak ma co robic, uwierz mi.

Nie każdy ma czas siedzieć dzien w dzien na forum i sprawdzac co 1h posty.

Ja to samo, od pon do pt praca, w weekendy ogarniam auto na sezon.
Proszę, oto zdjęcie z dzisiaj, przekładałem korby.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Teraz czekam na czesci i lece dalej - ale musze miec KASĘ na te częsci.

A tak aktualnie wygląda mój silnik:
Obrazek

Są rózne powody, my akurat wykorzystujemy to, że jest zima i auta nam nie są na codzien potrzebne wiec mozna je ogarniac, mój zresztą w tą porę roku nie nadaje sie do jazdy (za nisko)
Druga sprawa, mam drugie auto ale boje się nim za miejsce zamieszkania wyjechac, dojezdzam nim tylko do roboty.

Ale najwięcej pretensji mają ci, któzy "najwięcej" się pojawiali.

Panowie i Panie, przepraszam jak co za nerwy. Ale poniosło mnie po prostu teraz.
Pozdro.

A teraz idę na piwo, chociaż dzisiaj moge sobię na to pozwolić.
Mój golf Variant
AAZ: KKK K14~1.5Bar, Skrzynia CTN(TDi), dół TDi.
pawelus6
Gaduła

Rocznik: 0
Silnik: Dziala
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez martinfp » 7 lut 2015, o 18:49

spoko chłopaki ja rozumiem że nie każdy może bo wozy są przygotowywane czy coś innego chodziło mi o to żeby sprawe stawiać jasno tak bede nie nie będe a nie takie granie w kotka i myszke moze będe może nie. Ja teżnie mam czasu non stop sprawdzać na forum czy jest spot czy nie tak więc przepraszam jeśli kogoś uraziłem
martinfp
Badacz tematu

Postprzez Golf Maniak » 7 lut 2015, o 18:59

pawelus6 napisał(a):
martinfp napisał(a):a potem się dziwią że niska frekfencja skoro nikt nie potrafi się określić. Pada temat spot wszyscy chętni przychodzi termin i co cisza

A mam przypomnieć co się działo przed nowym rokiem?
Padała data spotkania, wszyscy byli, spot integracyjny na piwo - przyjeżdzali.

Cięzko zrozumieć że niektózy po nowym roku mają nowe zmartwienia?
edward ma auto do ogarnięcia, zrozumcie ze go moze po prostu nie byc bo albo praca albo pewnie walczy z autem.

Golf Maniak Robi auto na sezon, byłem u niego tydzien temu po częsci to widziałem jego auto - chłopak ma co robic, uwierz mi.

Nie każdy ma czas siedzieć dzien w dzien na forum i sprawdzac co 1h posty.

Ja to samo, od pon do pt praca, w weekendy ogarniam auto na sezon.
Proszę, oto zdjęcie z dzisiaj, przekładałem korby.

Teraz czekam na czesci i lece dalej - ale musze miec KASĘ na te częsci.

Są rózne powody, my akurat wykorzystujemy to, że jest zima i auta nam nie są na codzien potrzebne wiec mozna je ogarniac, mój zresztą w tą porę roku nie nadaje sie do jazdy (za nisko)
Druga sprawa, mam drugie auto ale boje się nim za miejsce zamieszkania wyjechac, dojezdzam nim tylko do roboty.

Ale najwięcej pretensji mają ci, któzy "najwięcej" się pojawiali.

Panowie i Panie, przepraszam jak co za nerwy. Ale poniosło mnie po prostu teraz.
Pozdro.

A teraz idę na piwo, chociaż dzisiaj moge sobię na to pozwolić.

Paweł coraz bardziej Ciebie lubię rzadko która osoba w Twoim wieku mi imponuje ale Ty to robisz bęzbłędnie :) .Wrzuć te fotki do swojego tematu o gofrze :)
Golf Maniak
Members

Rocznik: 1997
Silnik: 1595 AFT
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Or3L » 7 lut 2015, o 19:01

Nie no akurat Ciebie i Golf Maniaka nie bralem pod uwage bo wiem jak to unwas wyglada. Ale widze ze to i tak nie ma sensu wiec poprosgu umowmy sie na za miesiac. Moze sie wypogodzi wszyscy ogarna auta ja tez bede w marcunruszal z robota nad moim jak sie wypogodzi wiec kolo 15 marca sie spotkamy i kazdy sie pochwali co tam ma ^^.
Or3L
Moderator

Rocznik: 1996
Silnik: AEE
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez martinfp » 7 lut 2015, o 19:04

czyli odpuszczamy i czekamy na resztę
martinfp
Badacz tematu

Postprzez Golf Maniak » 7 lut 2015, o 19:36

Or3L napisał(a):Nie no akurat Ciebie i Golf Maniaka nie bralem pod uwage bo wiem jak to unwas wyglada. Ale widze ze to i tak nie ma sensu wiec poprosgu umowmy sie na za miesiac. Moze sie wypogodzi wszyscy ogarna auta ja tez bede w marcunruszal z robota nad moim jak sie wypogodzi wiec kolo 15 marca sie spotkamy i kazdy sie pochwali co tam ma ^^.

Ale tutaj nie trzeba niczego odpuszczać wystarczy ruszyć głową :P było w grudniu spotkanie przy piwie można takie zorganizować w Lutym :) (jednym z założeń tego typu spotkań było to że nie musimy być uzależnieni od samochodu pogody).
Golf Maniak
Members

Postprzez Or3L » 7 lut 2015, o 20:22

No tylko teraz kiedy ? ;) pod koniec miesiaca moze jakos
Or3L
Moderator

Postprzez Golf Maniak » 7 lut 2015, o 20:42

Or3L napisał(a):No tylko teraz kiedy ? ;) pod koniec miesiaca moze jakos

Boże widzisz i nie grzmisz :) :cenzura: człowieku ruszasz szarymi komórkami :?: Tak w tej chwili najlepiej spotkajmy się na to piwo :!: piszesz bezsensowne posty-skoro rzucasz propozycję spotu rzuc propozycję spotkania na piwo nie da się :?:
Ostatnio edytowano 7 lut 2015, o 21:22 przez Golf Maniak, łącznie edytowano 1 raz
Golf Maniak
Members

Postprzez martinfp » 7 lut 2015, o 21:31

widzicie u mnie jest ciężka sytuacja finansowa i dlatego mi zawsze pasuje okolice 10tego 15tego może to i śmieszne dla niektórych ale niestety mam tak a nie inaczej mimo to wierzę że predzej czy pózniej będe miał okazje Was poznać życzę tym samym udanych prac przy golfikach
martinfp
Badacz tematu

Postprzez Golf Maniak » 7 lut 2015, o 21:39

martinfp napisał(a):widzicie u mnie jest ciężka sytuacja finansowa i dlatego mi zawsze pasuje okolice 10tego 15tego może to i śmieszne dla niektórych ale niestety mam tak a nie inaczej mimo to wierzę że predzej czy pózniej będe miał okazje Was poznać życzę tym samym udanych prac przy golfikach

Cóż mogę życzyć tylko tego by Twoja sytuacja się zmieniła :).

Podkreślę po raz kolejny rozmowa w tym temacie nie ma na celu wyśmiania kogokolwiek itd ma być konstruktywny rzeczowy dialog :!: a nie że piszemy tak na dobrą sprawę o dupie marynie ;-) zapytam retorycznie jest tutaj jakiś przywódca wodzirej który potrafi to pociągnąć :?:
Golf Maniak
Members

Postprzez Or3L » 7 lut 2015, o 23:05

No to rzucilem propozycja zeby isc na piwo pod koniec miesiaca :cenzura:
Or3L
Moderator

Postprzez pawelus6 » 7 lut 2015, o 23:38

martinfp napisał(a):widzicie u mnie jest ciężka sytuacja finansowa i dlatego mi zawsze pasuje okolice 10tego 15tego może to i śmieszne dla niektórych ale niestety mam tak a nie inaczej mimo to wierzę że predzej czy pózniej będe miał okazje Was poznać życzę tym samym udanych prac przy golfikach

Spoko, kazdy z nas ma inaczej, ja dostaje 25 wypłate wiec wiesz.
Postaramy sie zorganizowac spotkanie przy piwku i to najprędzej na marze/kwiecien bo nie ma sensu na szybko organizować. Jest do tego osobny temat można porzucac propozycje terminów. Staramy sie dopasować. Wiem że ostro wyjechałem wcześniej ale po prostu mi cisnienie skoczyło.
Mimo wszystko jesteśmy zgrana ekipą, więc zapraszamy, na spotkaniach nie ma spin więc można śmiało przyjezdzać. :)

Or3L napisał(a):No to rzucilem propozycja zeby isc na piwo pod koniec miesiaca :cenzura:

Wątpie że się uda pod koniec lutego.
Moje zdanioe jest takie żeby conajmniej luty jeszcze odpuscic.
Myślmy o terminach wiosennych, nie chce się wypowiadać za innych ale pewnie reszcie też taki termin pasuje. Nie ma sensu spotykać sie we 3-4 osoby :)

Ogólnie temat organizacji założyłem ja, więc jeżeli pojawia się już jakiś konkretny termin spotkania przy piwku(bo ten temat patronuję) to daję w temacię nazwę miesiaca (np. Marzec) i datę, miejsce spotkania i godzina jest zawsze podana w temacie w dziale Spoty ->Śląsk.
Nie padały konkretne propozycje więc nie uaktualniałem tematu.
Ogólnie wszyscy mamy młyn, więc na prawdę, odpuścmy sobie Luty zeby nie organizować sobie spotu na odpierdziel, a spotkać się na spokojnie, z czystum sumieniem. Żeby każdy z nas mógł po prostu siąść, zamówić piwo i pogadać, nie zamartwiajac się dodatkowo czy wyrobi się z autem na konkretny termin. Zróbmy co mamy zrobić, a potem możemy odpoczać.

Tyle w temacie, sądze że wypowiedziałem się na temat wszystkiego.

Golf Maniak napisał(a): .Wrzuć te fotki do swojego tematu o gofrze :)

Zaraz to zrobię, mój temat był zamknięty prawie 2 miesiace, przekonałeś mnie zeby go otworzyć. Zaraz uaktualniam info :)
Mój golf Variant
AAZ: KKK K14~1.5Bar, Skrzynia CTN(TDi), dół TDi.
pawelus6
Gaduła

Rocznik: 0
Silnik: Dziala
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Śląskie