POGAWĘDKI GRUPY ŚLĄSK

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Śląskie.

Moderator: Moderator

Postprzez bambo » 8 lut 2015, o 00:19

Panowie po co te nerwy :) Golf Maniak i pawelus6, bardzo dobrze Was koledzy rozumiemy że składacie gofry i nie macie czasu , co się bardzo chwali :ok: Co do dzisiejszego spotkania , byla tylko luźna propozycja , nikt nikogo nie zmuszał do przyjechania :) Oczywiście dogadamy taki termi co by wszystki pasowało więc nie ma problemu , wszystko do dogadania ;-)
Można również pomyślec o wypadzie do naszyk kolegów z Knurowa , bo co jak co ale oni mają do nas najdalej na spoty a mimo to wpadają :) Gdyby coś mam miejsce u siebie , gdyby ktoś nie mógł jechać własnym gofrem zapraszam do mnie . To tak na marginesie :)
bambo
Moderator Globalny

Rocznik: 98
Silnik: 1.8 20V AGN
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez pawelus6 » 8 lut 2015, o 12:38

Ja się nie nerwuje, na spokojnie po prostu się wypowiadam i staram to uzasadnić. :)
Mój golf Variant
AAZ: KKK K14~1.5Bar, Skrzynia CTN(TDi), dół TDi.
pawelus6
Gaduła

Rocznik: 0
Silnik: Dziala
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez martinfp » 8 lut 2015, o 12:58

nie ma co się denerwować wiadomo że pora zimowa większości słuzy jako czas pracy przy autach pewnie gdy bym miał garaż też bym coś rzeźbił
martinfp
Badacz tematu

Postprzez Golf Maniak » 8 lut 2015, o 19:26

bambo napisał(a):Panowie po co te nerwy :) Golf Maniak i pawelus6, bardzo dobrze Was koledzy rozumiemy że składacie gofry i nie macie czasu , co się bardzo chwali :ok: Co do dzisiejszego spotkania , byla tylko luźna propozycja , nikt nikogo nie zmuszał do przyjechania :) Oczywiście dogadamy taki termi co by wszystki pasowało więc nie ma problemu , wszystko do dogadania ;-)
Można również pomyślec o wypadzie do naszyk kolegów z Knurowa , bo co jak co ale oni mają do nas najdalej na spoty a mimo to wpadają :) Gdyby coś mam miejsce u siebie , gdyby ktoś nie mógł jechać własnym gofrem zapraszam do mnie . To tak na marginesie :)

Skoro już zostałem wywołany do tablicy to powiem tylko tyle nie irytuję się bez powodu-powtórzę się (chociaż podejrzewam że wyjdzie jakbym rzucał grochem o ścianę) nie mam nic przeciwko temu by się spotkać na spota samochodowego jak i tego bez samochodu tylko niech to ktoś DOGRA.Tydzień temu był propozycja Edwarda żeby się spotkać wszystko było ustalone i nagle za pięć dwunata okazało się że spota nie będzie trudno nikt nie wpadł na to że nie do każdego dotrze ta informacja(pominę już to że prawie w równoległym czasie Adam zadeklarował że spot jednak się odbędzie-w końcu bez Edwarda też chyba mogliśmy się spotkać czyż nie tak?).Cały czas każdy biadoli żeby sie spotkac i spotkac a jak przychodzi co do czego to jest dupa-ktoś się zastanawiał wogóle dlaczego?Ano dlatego że widocznie komuś brakuje JAJ żeby być konsekwetnym zdecydowanym w DZIAŁANIU!.Dlatego albo ktoś się wykarze INICJATYWĄ i okaże cechy przywódcze albo będziemy sobie nadal tak biadolić o spotkaniu.Tyle odemnie pozdrawiam.
Golf Maniak
Members

Rocznik: 1997
Silnik: 1595 AFT

Postprzez martinfp » 8 lut 2015, o 19:43

dokładnie ktoś musi to ogarnąc. Stali bywalcy pewnie mają swoje numery to też jakieś ułatwienie
martinfp
Badacz tematu

Postprzez Or3L » 8 lut 2015, o 22:35

Dobra panowie. To ja mam propozycje. Chcecie to moge sie tym zajmowac. Moja pierwsza propozycja jest aby zorganizowac cos takiego jak vw slask czyli spoty cykliczne odbywajace sie co miesiac. Jesli ktos chce to poprostu wpada. Mozna zrobic tak ze do tego co 2 miesiac umawiamy sie na piwo. Wiadomo nikt nie mowi ze nie mozemy spotykac sie czesciej ale to bylby taki "spot obowiazkowy".
Co wy na to?
Or3L
Moderator

Rocznik: 1996
Silnik: AEE
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Golf Maniak » 8 lut 2015, o 22:40

Or3L napisał(a):Dobra panowie. To ja mam propozycje. Chcecie to moge sie tym zajmowac. Moja pierwsza propozycja jest aby zorganizowac cos takiego jak vw slask czyli spoty cykliczne odbywajace sie co miesiac. Jesli ktos chce to poprostu wpada. Mozna zrobic tak ze do tego co 2 miesiac umawiamy sie na piwo. Wiadomo nikt nie mowi ze nie mozemy spotykac sie czesciej ale to bylby taki "spot obowiazkowy".
Co wy na to?

A co w przypadku jeśli ktoś nie zjawi się na takim spocie obowiazkowym?(w końcu różnie w życiu bywa)zostanie wykluczony z grupy?w takim razie ja sie mogę w tej chwili wykluczyć z grupy :P
Golf Maniak
Members

Postprzez Or3L » 8 lut 2015, o 22:44

Tzn chodzi mi o to aby to byl dla kazdego taki spot piorytetowy bedzie mial zawsze caly miesiac aby go zaplanowac. Wiadomo ze roznie w zyciu bywa ;)
Or3L
Moderator

Postprzez Golf Maniak » 10 lut 2015, o 00:26

Or3L napisał(a):Co wy na to?

Adam pomimo całej sypmati do Twojej osoby muszę Ciebie chyba wypunktować :mrgreen: .Upłyneła doba a poza moją osobą nikt nie wypowiedział się w tym temacie :) Ciekawe dlaczego :?: :P .Zatem jeśli moge się udzielić to chciałbym żeby każdy z zainteresowanych postem odpowiedział na dwa pytania:
1-Jaką formę spotkania wolisz? odpowiedz do wyboru- samochodową czy bez (czytaj spotkanie w pubie)
2-Termin owego spotkania do wyboru jeszcze miesiąc Luty czy Marzec.

Prosiłbym o konkretne odpowiedzi do Piątku (13-go).Nie przyjmuję odpowiedzi typu mnie to objotętne dostosuje się do większości itd.Chce by każda osoba sama od Siebie się zadeklarowała w ten sposób czarno na białym będziemy widzieli jakie jest zapotrzebowanie na spotkanie w grupie.Jeśli okazało by się że większość osób chce spotkania jeszcze w tym miesiąciu będziemy mieli czas 2 tygodnie by coś ustalić.Pozdrawiam.
Golf Maniak
Members

Postprzez martinfp » 10 lut 2015, o 11:42

siemka osobiście wolę samochodową ze względu na stan mojego małego pasjonata zawsze muszę być mobilny a jeśli chodzi o miesiąc to chyba marzec bedzie bardziej odpowiedni
martinfp
Badacz tematu

Postprzez Or3L » 10 lut 2015, o 12:43

Druga niedziela marca samochody
Or3L
Moderator

Postprzez martinfp » 10 lut 2015, o 12:50

Or3L napisał(a):Druga niedziela marca samochody