edward_k napisał(a):co się z wami dzieje ?
Ewoulujemy
Moderator: Moderator
maximus_spi napisał(a):Jak tak czytam was to sie coraz bardziej zastanawiam czy mam do czynienia z poważnymi ludzmi czy ze zgrają rozkapryszonych malolatow jeden odchodzi drugi zawiesza jakas dzialanosc obraza za obrazą....takie cyrki ostani raz przezywalem chyba jakies 25 lat temu podczas zabaw w piaskownic proponuje umowic sie moze na jakas ustawke kto do kogo cos ma to dac sie po pysku i moze wtedy emocje co u nie których opadną
dobranoc
Pou napisał(a):Ludzie skąd tyle jadu!!! Trochę dystansu, po co te uszczypliwe uwagi do wypowiedzi co 2 użytkownika:-) dajcie spokój, nikt nikogo nie zmusza do przebywania na forum. Jestem nowym użytkownikiem i strach się odezwać powiem szczerze:-) więcej uśmiechu i chęci
Pou napisał(a):Golf Maniak, widzisz jednak ja widzę jad:-) Czasem tak jest ze nie tylko nasze zdanie jest słuszne i prawdziwe, ale inni mogą mieć również inny słuszny pogląd na cokolwiek. Chyba jednak zostanę w cieniu tej dyskusji, życzę powodzenia innym
Pou napisał(a):Nie zamierzam teraz sie wykłócać o to czyje będzie na górze, nie mam z tym problemu mogę Ci przyznać rację, jeśli to uspokoi Twoje ambicje. Nie po to zakładałam tu konto żeby się z kimś wadzić:-) Tak samo nie rozumiem zwrotu "prawda w oczy kole?" do mojej osoby:-p co on ma wspólnego z tym co napisałam? Czy było w tym cos negatywnego? Nie. Ale widzę, że nawet dobre intencje tutaj muszą zostać skomentowane:-) Troche luzu i więcej dystansu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości