POGAWĘDKI GRUPY ŚLĄSK

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Śląskie.

Moderator: Moderator

Postprzez Golf Maniak » 7 mar 2015, o 21:51

edward_k napisał(a):co się z wami dzieje ?

Ewoulujemy :lol:
Golf Maniak
Members

Rocznik: 1997
Silnik: 1595 AFT
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez maximus_spi » 8 mar 2015, o 00:39

Jak tak czytam was to sie coraz bardziej zastanawiam czy mam do czynienia z poważnymi ludzmi czy ze zgrają rozkapryszonych malolatow :-? jeden odchodzi drugi zawiesza jakas dzialanosc obraza za obrazą....takie cyrki ostani raz przezywalem chyba jakies 25 lat temu podczas zabaw w piaskownic :-) proponuje umowic sie moze na jakas ustawke kto do kogo cos ma to dac sie po pysku i moze wtedy emocje co u nie których opadną :-)
dobranoc
maximus_spi
Gaduła

Rocznik: 95
Silnik: 1.9 TDI
Paliwo: ON

Postprzez Golf Maniak » 8 mar 2015, o 00:46

maximus_spi napisał(a):Jak tak czytam was to sie coraz bardziej zastanawiam czy mam do czynienia z poważnymi ludzmi czy ze zgrają rozkapryszonych malolatow :-? jeden odchodzi drugi zawiesza jakas dzialanosc obraza za obrazą....takie cyrki ostani raz przezywalem chyba jakies 25 lat temu podczas zabaw w piaskownic :-) proponuje umowic sie moze na jakas ustawke kto do kogo cos ma to dac sie po pysku i moze wtedy emocje co u nie których opadną :-)
dobranoc

Krystian przy okazji Twojej wypowiedzi mam prośbę0spójrz w temat spotkania i określ się :)
Golf Maniak
Members

Postprzez Pou » 8 mar 2015, o 04:53

Ludzie skąd tyle jadu!!! Trochę dystansu, po co te uszczypliwe uwagi do wypowiedzi co 2 użytkownika:-) dajcie spokój, nikt nikogo nie zmusza do przebywania na forum. Jestem nowym użytkownikiem i strach się odezwać powiem szczerze:-) więcej uśmiechu i chęci :ok: :ok:
Pou
Czytacz

Postprzez Golf Maniak » 8 mar 2015, o 10:11

Pou napisał(a):Ludzie skąd tyle jadu!!! Trochę dystansu, po co te uszczypliwe uwagi do wypowiedzi co 2 użytkownika:-) dajcie spokój, nikt nikogo nie zmusza do przebywania na forum. Jestem nowym użytkownikiem i strach się odezwać powiem szczerze:-) więcej uśmiechu i chęci :ok: :ok:

Po 1 u kogo Ty widzisz jad :?: Po 2 nie ma się czego bać-wręcz przeciwnie ja osobiście zachęcam do czynnego udziału w dyskusji.
Golf Maniak
Members

Postprzez Pou » 8 mar 2015, o 11:23

Golf Maniak, widzisz jednak ja widzę jad:-) Czasem tak jest ze nie tylko nasze zdanie jest słuszne i prawdziwe, ale inni mogą mieć również inny słuszny pogląd na cokolwiek. Chyba jednak zostanę w cieniu tej dyskusji, życzę powodzenia innym :-)
Pou
Czytacz

Postprzez Golf Maniak » 8 mar 2015, o 12:54

Pou napisał(a):Golf Maniak, widzisz jednak ja widzę jad:-) Czasem tak jest ze nie tylko nasze zdanie jest słuszne i prawdziwe, ale inni mogą mieć również inny słuszny pogląd na cokolwiek. Chyba jednak zostanę w cieniu tej dyskusji, życzę powodzenia innym :-)

Oczywiście zgadzam się z Tobą że ktoś może miec inne odmienne zdanie i to zdanie może być słuszne.Co do cienia w tej dyskusji ja jednak nalegał bym byś nie była bierną uczestniczką rozmowy tylko jak pisałem zachęcam do czynnego udziału :) .

Podnosiły tutaj pewne osoby głos żebysmy się ogarneli-tak naprawdę to ja nie widzę możliwości ogarnięcia tego wszystkiego skoro ktoś chowa głowę w piasek zamiast podjąc rękawicę i wyrażić swoje zdanie/opinie (prawda w oczy kole?).To tyle z mojej strony .... odzewu zapewne nie będzie :)
Golf Maniak
Members

Postprzez Pou » 8 mar 2015, o 13:17

Nie zamierzam teraz sie wykłócać o to czyje będzie na górze, nie mam z tym problemu mogę Ci przyznać rację, jeśli to uspokoi Twoje ambicje. Nie po to zakładałam tu konto żeby się z kimś wadzić:-) Tak samo nie rozumiem zwrotu "prawda w oczy kole?" do mojej osoby:-p co on ma wspólnego z tym co napisałam? Czy było w tym cos negatywnego? Nie. Ale widzę, że nawet dobre intencje tutaj muszą zostać skomentowane:-) Troche luzu i więcej dystansu :-)
Pou
Czytacz

Postprzez Golf Maniak » 8 mar 2015, o 13:25

Pou napisał(a):Nie zamierzam teraz sie wykłócać o to czyje będzie na górze, nie mam z tym problemu mogę Ci przyznać rację, jeśli to uspokoi Twoje ambicje. Nie po to zakładałam tu konto żeby się z kimś wadzić:-) Tak samo nie rozumiem zwrotu "prawda w oczy kole?" do mojej osoby:-p co on ma wspólnego z tym co napisałam? Czy było w tym cos negatywnego? Nie. Ale widzę, że nawet dobre intencje tutaj muszą zostać skomentowane:-) Troche luzu i więcej dystansu :-)

Druga część wypowiedzi nie była skierowana do Twojej osoby tylko napisałem ogólnie swoją opinię :) .Odnośnie dobrych intencji ja je doceniam i jestem wdzięczny.Co do luzu i dystansu tego mi nie brakuje co nie raz i dwa pokazałem przy okazji spotkania z grupą.
Golf Maniak
Members

Postprzez Or3L » 21 mar 2015, o 23:12

Dziś wraz z rozpoczęciem wiosny rozpoczęliśmy sezon co prawda w niewielkiej grupie ale mam nadzieje że na nastepnych spotach będzie nas więcej ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Or3L
Moderator

Rocznik: 1996
Silnik: AEE
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Golf Maniak » 21 mar 2015, o 23:27

Or3L napisał(a):Dziś wraz z rozpoczęciem wiosny rozpoczęliśmy sezon co prawda w niewielkiej grupie ale mam nadzieje że na nastepnych spotach będzie nas więcej ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Przy takiej samowolce to zostanie tylko chybą świeta trójca :)

Ps zapomniałem jeden członek owej grupy zawiesił swoją działalność drugi się z niej wypisał :lol:
Golf Maniak
Members

Postprzez edward_k » 22 mar 2015, o 11:02

Obrazek

Obrazek
edward_k
VIP

Rocznik: 1995