Moderator: Moderator
edward_k napisał(a):co do piwka w weekend to ja w sobotę nie dam rady pasuje mi piątek lub niedziela
pawelus6 napisał(a):37 minuta meczu sędzia wstrzymuje mecz z powodu zamieszek Grupa kibiców wbiega na murawę idąć w stronę sektora przeciwników. Kaptury na głowach jakies okrzyki czyli cele wiadomo "integracja".
W ruch idą karabiny gładkolufowe jedna osoba dostaje w szyję, ro powoduje rozległy krwotok na jednym z filmów go widać, kula uszkadza aortę - zgon potwierdozny w szpitalu.
Ogólnie wybucha afera ze brutalnosc policyjna itp. jedni walczą z drugimi itp.
Duzo osób zarzuca ze zabito ojca paru letniego dziecka itp. No niestety stało się nic się nie odstanie.
Kibice paru klubów np piast gliwice, ruch chorzów, concordia knurów się zjednoczyli przeciw policji (normalnie najwieksi wrogowie) i walczą z policją rozpieprzając po drodze pół miasta.
Na domiar złego odwożąc moją dziewczynę muszę przejechac przez drogę koło której jest komisariat, droga wjazdowa do knurowa dzisiaj zamknięta i musiałęm zamiast 10km wyrąbać z 30 wracajac przez gliwice. Jest fajnie.
Rozpiepryzli park, straty szacowane na 25 tyś zł.
W mojej opini tutaj już jest szukanie okazji do zadymy a nie zeby pomscic kolege.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości