Jeśli chodzi o grupe VAG to na M1 jest tego bardzo duzo. Mk3 tez sie troche przewija Ostatnio strasznie policja trzepie i nie jezdze bo dowod rzecz swieta
I zrobili pasy koło slynnego Bodzio gdzie sie scigali wiec z wyscigów chyba bedzie dupa, ale zjazdy mam nadzieje sie nie skoncza
Widzę że idea spotów na śląsku przeniosła się całkiem na VWslask ... jednak na przekór choć tam też napiszę bo goszczę dłużej ...
Może by tak jakieś grillowanie ...Jaworzno-Sosina czy Dąbrowa Górnicza - pogoria ... pogoda się robi taka że w przyszłym tygodniu możnaby się urwać na weekend i posmażyć jakieś karczycho, napić sie piwa jak ludzie..
Na Pogorię wszyscy mamy blisko ale nie ma opcji wjazdu na trawkę i przysiedzenia w otoczeniu Vw ...dla mnie jedna droga czy tu czy tam, dla was z 8km dalej... dacydujcie bo mnie obojętne ale lepszy plener jest w Jaworznie chyba
Słuszną lokalizacją jest tylko Sosina w Jaworznie (swobodnie można rozpalić grilla wjechać samochodami i zrobić jakiś pół krąg).Może 30 maja byśmy się ustawili