jest plan generalnie na cotygodniowe spoty pod makiem w Sosnowcu bo i katowice i sosnowiec i reszta mają blisko ... ale raz w miesiącu odbywają się też spoty na patalni organizowane przez VWslask
a gdzie to to jest .. generalnie chodzi o to żeby mieć okazję na spontana w sobote czy niedzielę i zjeść coś ... pogadać ... kiedyś od takich rzeczy był mc`donalds bo parking blisko i spotkać się można i zimą i latem ...
[ Dodano: 2013-05-31, 08:25 ] Golfmaniak, Carlos ... co tam z dniem dzisiejszym .. dzwońcie w razie czego bo ide napaastować gofra w garażu
W Sosnowcu pod makiem koło makro całkiem fajna miejscówka jest. Tam można by się ustawiać. A tak w ogóle to organizujecie coś ? Bo bym był chętny na spota. Nie znam was, ale można się przecież poznać. No więc jak ?
najbliżej to tak naprawdę mogę być w niedzialę na MC albo na Sosinie.. a ogólnie to 14 lipca ...zbiera się Vwslask na Sosinie i tam również polecam podjechać
Ja na chwilę obecną jestem wyautowany gofer zepsuty brak wolnego czasu SALWA, Dzięki za informację o sosinie w lipcu może to tego czasu uda się zreanimować golfa i wpadnę
a ja się dostosuję bo mi to wszycho jedno gdzie byłe by się nie nudzić w domu tak więc warto by było jakiegoś spota zrobić i się ugadać co do daty miejsca