edward_k napisał(a):Golf Maniak napisał(a):Ps Edward kiedy wrzucisz fotki z ostatniego spota
jak skończę rolkę kliszy
Jutro będziesz miał okazję
Moderator: Moderator
edward_k napisał(a):Golf Maniak napisał(a):Ps Edward kiedy wrzucisz fotki z ostatniego spota
jak skończę rolkę kliszy
Golf Maniak napisał(a):pawelus6 napisał(a):edward_k napisał(a):pawelus6 napisał(a):Będe !
elegancko, zobaczymy coś tam narobił
Młyn panie, młyn. Rzeźba taka ze Michał Anioł odpada
jednym słowem będziesz pan zadowolony
Marek napisał(a):Swoją drogą to zapraszam was w każdy piątek o godzinie 19 na parking Kauflandu w Wodzisławiu Śląskim.
Mamy tam spoty i frekwencja jest niczego sobie
edward_k napisał(a):sory panowie ale ja nie dam rady dzisiaj przyjechać
Golf Maniak napisał(a):Ja też z przyczyn niezależnych ode mnie odpadam
Edward Bambo tak jak rozmawialiśmy ostatno dalej zainteresowani lużnym spotkaniem gdzieś Katowicach bez samochodów przy czymś procentowym
bambo napisał(a):Golf Maniak napisał(a):Ja też z przyczyn niezależnych ode mnie odpadam
Edward Bambo tak jak rozmawialiśmy ostatno dalej zainteresowani lużnym spotkaniem gdzieś Katowicach bez samochodów przy czymś procentowym
Ja jak najbardziej jestem za może jeszcze ktoś się przyłączy?
Odnośnie dzisiejszego spotu to frekwencja dość mała była , może na kolejnym będzie lepiej
Ponawiając moje pytanie kto już zakupił bądź ma zamiar kupić bilety na Summer Cars ?
pawelus6 napisał(a):Ja będe kupował jako osoba prywatna na 2 dni, tam wychodzi chyba kierowca+auto 40zł, reszte masz tytaj:
http://www.summercarsparty.pl/sklep/bilety/
Chciałem sie jako jakis klub zebrac, ale ani slaskivag nic nie ogarnia, vwslask to samo, jade wiec normalnie Chyba ze znajdzie sie potem jakis klub vag i bedzie
BTW? TO JUZ ZA MIESIAC? : O
bambo napisał(a):pawelus6 napisał(a):Ja będe kupował jako osoba prywatna na 2 dni, tam wychodzi chyba kierowca+auto 40zł, reszte masz tytaj:
http://www.summercarsparty.pl/sklep/bilety/
Chciałem sie jako jakis klub zebrac, ale ani slaskivag nic nie ogarnia, vwslask to samo, jade wiec normalnie Chyba ze znajdzie sie potem jakis klub vag i bedzie
BTW? TO JUZ ZA MIESIAC? : O
Ty i Maximus to wiem że będziecie bo dziś o tym rozmawialiśmy , pytałem o resztę ekipy
No no za miesiąc 6-7 września
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości