Moderator: Moderator
maximus_spi napisał(a):w sobote o 8 rano juz tam bedziesz???
Marek napisał(a):Teraz 23 sierpnia w Rybniku jest zlot w ośrodku "Pod żaglami" W piątek standardowo zapraszam do SWD na spot slaskiegovaga.
Co do SCP to niestety odpadam z powodu zjazdu rodzinnego
pawelus6 napisał(a):Marek napisał(a):Teraz 23 sierpnia w Rybniku jest zlot w ośrodku "Pod żaglami" W piątek standardowo zapraszam do SWD na spot slaskiegovaga.
Co do SCP to niestety odpadam z powodu zjazdu rodzinnego
Wybieram się i wybieram, może wkoncu zawitam, dzięki za zaproszenie
Mam pytanie bo widzę wasze forum nie działa, czy zeby dostac naklejki slaskivag trzeba się jakos zasłuzyc itp. czy wystarczy miec temat na stronie załozony?
maximus_spi napisał(a):Z ciekawosci sam bym sie do was kiedys wybrał mimo ze mam jakies 80km w jedna strone ale to nie problem z fotek widac ze z frakwencją u was całkiem dobrze czy dalej tak w miare jest?
Marek napisał(a):maximus_spi napisał(a):Z ciekawosci sam bym sie do was kiedys wybrał mimo ze mam jakies 80km w jedna strone ale to nie problem z fotek widac ze z frakwencją u was całkiem dobrze czy dalej tak w miare jest?
zależy od pogody zimą bywaliśmy i po kilka aut ale teraz całkiem fajna frekwencja jest.
[ Dodano: 2014-08-22, 07:49 ]
Panowie ktoś z was wybiera się jutro do Rybnika na zlot ?
https://www.facebook.com/events/540417529419225/
Jakby coś to dajcie znać, będę na pewno i fajnie byłoby się poznać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość