Moderator: Moderator
bambo napisał(a):Małe przypomnienie w temacie
Dnia 11.11.2014 spotykamy sie na parkingu przy CH Real na 3 Stawach w Katowicach o godzinie 13, nastepnie kolumną wyruszamy do Gliwic Wszystkich chetnych serdecznie zapraszamy
Or3L napisał(a):no i dzięki Edward i Bambo nie wytrzymałem na tej autostradzie z wami xd i się oszczędności poszły no każdy wie co xd
maximus_spi napisał(a):Ja niestety jutro odpadam,moje autko po raz kolejny w ostatnim czasie doprawadza mnie do kur.... tym razem dzisiaj podnosnik elektrycznej szyby dał o sobie znac a raczej odmowił posłuszenstwa i jutro czeka mnie zabawa z nim.Ogólnie w ostatnim czasie zbyt wiele niedobrego zaczyna sie z nim dziać a to niedobry znak
Golf Maniak napisał(a):maximus_spi napisał(a):Ja niestety jutro odpadam,moje autko po raz kolejny w ostatnim czasie doprawadza mnie do kur.... tym razem dzisiaj podnosnik elektrycznej szyby dał o sobie znac a raczej odmowił posłuszenstwa i jutro czeka mnie zabawa z nim.Ogólnie w ostatnim czasie zbyt wiele niedobrego zaczyna sie z nim dziać a to niedobry znak
Masz zamiar sprzedać go na części to jestem chętny na kilka gratów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości