min.10 fur to myśle ze na pewno się uzbiera...z tego co pamietam z tamtego roku bilety klubowe to raptem chyba 25zl na dwa dni to chyba nie bedzie z tym problemu
Ja bym mogl na chama w ta sobote ale okolo 15 bo potem robie impreze urodzinowa no chyba ze wpadacie ale bez aut bo pijemy tez bedzie grill a po weekendzie Perelka idzie do blacharza wymienic sobie blotnik z tylu sie poszerzyc troszke
To określać się ludzie , Termin 19 Kwietnia , raczej patelnia , ewentualnie schron pod marketem jak będzie ostro lać , mozliwy grill , jest to niedziela . Chciałbym żeby coś z tego wyszło jak juz człowiek się angażuje
ja mam ciężko z ustawka w ten weekend bo żona pracuje w sobote i niedzielę a ja opiekuje się córką ale jak będą chętni na spotkanie o "normalnej godzinie" to wezmę ją po prostu ze sobą a co do SCP to mogli byśmy pomyśleć poważnie o tym, ja mam tak blisko na lotnisko że przyjdę na nogach
bambo, Podobno ma być średnia pogoda , ale na bank 19 kwietnia , najlepsze miejsce jest patelnia , dawno tam nie byłem ale miejscówa dobra , raczej luzny spocić pogadać , grill odpada bo pogoda na bank nie dopisze , obgadamy następne spotkanie itd