Świętokrzyskie

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Świętokrzyskie.

Moderator: Moderator

Postprzez Oles » 5 gru 2010, o 18:03

Pascal, ale ze Świętokrzyskiego chyba nie ma za dużo osób tutaj:(
Oles
Czytacz

Postprzez czaro » 5 gru 2010, o 18:28

Oles, w grupie świętokrzyskiej jest 25 osób z modem. Poza grupą ze świętokrzyskiego pewnie z drugie tyle.
czaro
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Pascal » 5 gru 2010, o 19:23

czaro napisał(a):Oles, w grupie świętokrzyskiej jest 25 osób z modem.

Tak zgadzam się 25 osób a na spotach Ja Elyse Procent z kobietą i Rob czasami Paweł zawita Kotek...

czaro napisał(a):modem

:lol: nie rozśmieszaj mnie mamy takiego wogóle? :lol:

Proponuję zrobić spot przed świętami w jakis week może do niego w końcu dojdzie :wstyd: na zakończenie sezonu i na początek nowego oby lepszego!!!

Proponuję daty 11 lub 18 grudnia co wy na to?Pasuje Wam?Godz ustalimy...miejsce myślę że pozostanie to samo z racji pogody...Deklarować obecność termin...

[ Dodano: 2010-12-05, 18:26 ]
mani51 napisał(a):ja może i bym przyjechał ale już dawno golfina służy mi tylko jako środek transportu a nie obiekt uwielbienia

Na spoty nie przyjeżdza się by wielbić golfa hehe :lol: spotykamy sie by porozmawiać o wszystkim i niczym ;-)
Pascal
Members

Postprzez czaro » 5 gru 2010, o 21:04

Pascal napisał(a):czaro napisał/a:
modem

:lol: nie rozśmieszaj mnie mamy takiego wogóle? :lol:

W tej kwestii powiem tyle, że Swatu ma teraz dużo ważniejsze sprawy na głowie niż organizacja spotu. Sam dwa lata temu przechodziłem to! Więc do póki się nie ma dziecka nie powinno się komuś zarzucać, że nie wykonuje swoich obowiązków itp. Są rzeczy ważne i ważniejsze! Forum ma dawać przyjemność a nie obowiązek przez który zaniedbuje się rodzinę.
To tyle jeżeli chodzi o naszego moda!
Pascal napisał(a):Proponuję zrobić spot przed świętami w jakis week

Szczerze to uważam że będzie jeszcze bardziej ciężko go zorganizować. Ale spróbować można.
czaro
Members

Postprzez swatu » 6 gru 2010, o 14:57

czaro napisał(a):W tej kwestii powiem tyle, że Swatu ma teraz dużo ważniejsze sprawy na głowie niż organizacja spotu. Sam dwa lata temu przechodziłem to! Więc do póki się nie ma dziecka nie powinno się komuś zarzucać, że nie wykonuje swoich obowiązków itp. Są rzeczy ważne i ważniejsze! Forum ma dawać przyjemność a nie obowiązek przez który zaniedbuje się rodzinę.
To tyle jeżeli chodzi o naszego moda!
kolega czarojako jedyny rozumie chyba jak to jest miec rodzine i małe dziecko a tobie Pascal powiem tak:
jestem modem grupy swiętokrzyskiej ale nie zobowiazuje mnie to do jezdzenia na spoty ,ja z tym juz skończyłem a przynajmniej w naszej grupie.I nie rzycze sobie rozmów na mój temat.

ps:Moderator grup regionalnych odpowiada za przyjmowanie nowych uzytkownikow do danej grupy.

posty nie na temat beda usuwane!!
swatu
VIP

Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez elyse » 8 gru 2010, o 21:38

a ja dodam swoje trzy grosze, pascalowi nie chodzi o to ze swatu ma teraz dziecko i musi być z rodzina (to jak najbardziej nie podlega dyskusji) ale chodzi również o wcześniejszy brak zainteresowania ze strony szefa grupy wiem bo sama to odczułam kiedy rok temu zwitalam do grupy i takie właśnie od początku odniosłam wrażenie, które się niestety nie zmieniło, miałam inne wyobrażenie o spotach ludzi którzy mają wspólne zainteresowanie i o "obowiązkach szefa grupy" ponieważ miałam przyjemność uczestniczyć w innych spotach wiec się troszkę rozczarowałam ale to tylko moje i wyłącznie moje zdanie :-)
Tak, to prawda, jestem wolniejszy....ale i tak jadę przed Tobą.

Jeśli nie podoba Ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika.
elyse
Czytacz

Postprzez czaro » 9 gru 2010, o 10:31

elyse napisał(a):ale chodzi również o wcześniejszy brak zainteresowania ze strony szefa grupy wiem bo sama to odczułam kiedy rok temu zwitalam do grupy i takie właśnie od początku odniosłam wrażenie, które się niestety nie zmieniło

Też rok temu przyłączyłem się i takiego wrażenia nie odniosłem. Wręcz przeciwnie.
elyse napisał(a):"obowiązkach szefa grupy"

Jakich obowiązkach? Według mnie czy to Swatu czy którykolwiek inny moderator nie ma tu żadnych obowiązków. Nikt nikogo nie trzyma tu na siłę i nikt nie ma żadnych obowiązków. Tak jakby Tobie ktoś napisał że masz obowiązek być na forum albo w grupie świętokrzyskiej.
Z resztą Swatu napisał czym się mod zajmuje.
czaro
Members

Postprzez swatu » 9 gru 2010, o 11:19

koniec dyskusji :cisza:
swatu
VIP

Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez czaro » 9 gru 2010, o 13:19

elyse napisał(a):ty jesteś mężczyzną a ja kobietą (taka mała róznica)

elyse, bez przesady. Może jeszcze to że Ty jesteś z Kielc a ja ze s-ka też ma znaczenie w tej kwestii?
No i jak z tym spotem przedświątecznym? Propozycja padła ale zero zainteresowania. Jest ktoś chętny?
czaro
Members

Postprzez Pascal » 9 gru 2010, o 13:26

czaro napisał(a):No i jak z tym spotem przedświątecznym? Propozycja padła ale zero zainteresowania. Jest ktoś chętny?

Wiesz co szkoda czasu na te spoty szkoda czasu na tą grupę. Ja już nie zawitam na żaden spot tej grupy.wypisałem sie :-D wole isc zlapac dzemke w te soboty hehe :lol:
Pascal
Members

Postprzez czaro » 9 gru 2010, o 13:33

Pascal, Twoja wola. Ale może wśród innych się zbierze te 5 autek.
czaro
Members

Postprzez Oles » 9 gru 2010, o 16:18

ja czaro, cały czas jestem chętny:)
Oles
Czytacz

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -