Moderator: Moderator
czaro napisał(a):Oles, w grupie świętokrzyskiej jest 25 osób z modem.
czaro napisał(a):modem
mani51 napisał(a):ja może i bym przyjechał ale już dawno golfina służy mi tylko jako środek transportu a nie obiekt uwielbienia
Pascal napisał(a):czaro napisał/a:
modem
nie rozśmieszaj mnie mamy takiego wogóle?
Pascal napisał(a):Proponuję zrobić spot przed świętami w jakis week
kolega czarojako jedyny rozumie chyba jak to jest miec rodzine i małe dziecko a tobie Pascal powiem tak:czaro napisał(a):W tej kwestii powiem tyle, że Swatu ma teraz dużo ważniejsze sprawy na głowie niż organizacja spotu. Sam dwa lata temu przechodziłem to! Więc do póki się nie ma dziecka nie powinno się komuś zarzucać, że nie wykonuje swoich obowiązków itp. Są rzeczy ważne i ważniejsze! Forum ma dawać przyjemność a nie obowiązek przez który zaniedbuje się rodzinę.
To tyle jeżeli chodzi o naszego moda!
elyse napisał(a):ale chodzi również o wcześniejszy brak zainteresowania ze strony szefa grupy wiem bo sama to odczułam kiedy rok temu zwitalam do grupy i takie właśnie od początku odniosłam wrażenie, które się niestety nie zmieniło
elyse napisał(a):"obowiązkach szefa grupy"
elyse napisał(a):ty jesteś mężczyzną a ja kobietą (taka mała róznica)
czaro napisał(a):No i jak z tym spotem przedświątecznym? Propozycja padła ale zero zainteresowania. Jest ktoś chętny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość