serano napisał(a):z rana przeca gielda jest :) poza tym zapomnialem wspomniec ze jestem dysponowany autkiem od sierpnia
Fakt, ale gielda w niczym nie przeszkadza
W przyszly weekend (czw-niedz) smigam na Hel nad morze sie porelaksowac tak ze dla mnie przyszly odpada.
Najlepiej sie spotkac po prostu w centrum, zebrac mala ekipke z miasta, potem kto bedzie mogl z poza CK bedzie po prostu dojezdzal na miejsca spotkan. Ot taka propozycja. Reflektuje ktos z CK?
ja jestem otwarty na kazdy termin, mam sporo czasu do dyspozycji wiec czaekam az ustalicie jakis termin ja sie dostosuje ....konktrety panowie, proponuje ustalic jakis termin i kto bedzie mogl to wpadnie bo nigdy nie bedzie tak ze wszystkim bedzie pasowalo
No to co? Niedziela?
Miejsce, na poczatek w samym CK, jakies propozycje?
Tylko zeby nie bylo to tesco czy cos w tym stylu... Miejsce nie przypalowe na kilka aut, bo wiecej nie zapowiada sie zeby bylo.
Z tego co widze bede pewnie ja i klanhker
serano, jest milion lepszych miejsc niz parkingi, np pod lasem za kasynem na stadionie...
zreszta miejsce nie jest wazne, wazne jest zebysmy sie spotkali i pogadali
Siema!!! albo sie ugadamy albo nic z tego bo tak nie moze byc. Mialo byc w Niedziele 13 a tu nic!!! Proponuje sobota lub niedziela 19 lub 20 Miedziana Góra. A najlepiej to dzisiaj na 17 godz na Miedzianke.
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!