nie mówie o tych zdjeciach tylko o tych przerobionych ....cementowy_jas napisał(a):zdjęcia też ze spotu, więc ja problemu nie widzę.
po co zasmiecac temat jak mozna by je poprostu przesław pw lub tak jak mówie wstawic np. do tematu z autem mateo
Moderator: Moderator
nie mówie o tych zdjeciach tylko o tych przerobionych ....cementowy_jas napisał(a):zdjęcia też ze spotu, więc ja problemu nie widzę.
Mateo napisał(a):wracajac do tematu..pytanie do kolegów...kiedy robimy tego spota Świętokrzyskiego??jakos tak temat zamilkł...
no dokładnie to tak samo jak ja z gajdziekim robimy ,tylko ze ja sie pytam kto jedzei a ze nikt sie nie zgłasza to trudno, na zlot czemu nikt nie przyjechal(kazdemu sie pewnie cos popsuło),teraz 11 pazdziernika robimy spot w Piotrkowie i co jakie zainteresowanie zerowe,ja dlatego jezdze do łódzkiego ze tam szybciej isprawniej wyglada organizacja niz u nas.Pascal napisał(a):Temat zamilkł bo wy organizujecie spoty w 3 nie pytacie o innych czy ktoś będzie
godz .16.00 parking Makro w Kielcach na samym koncu parkingu.Pascal napisał(a):Spocik jutro Także zapraszamy
Pascal napisał(a):Temat zamilkł bo wy organizujecie spoty w 3 nie pytacie o innych czy ktoś będzie...
a jak myslisz prawdopodobnie beda 3-4 autka :ja .Pascal,Procent i moze chłopaki z ostrowca podjada.rob71 napisał(a):swatu,ile osób przewidujesz na spociku
nie mam zadnych pretensji , ,rozumiem jesli ktos nie ma ochoty to nie jedzie.cementowy_jas napisał(a):swatu masz pretensje do nas
ja jade do lódzkiego bo mnie o to gajdzik poprosił ,ja sie tylko pytam czy z naszej grupy bylby ktos chetny.cementowy_jas napisał(a):Równie dobrze mógłbym wejść w grupę lubelską (bo mam tak blisko jak ty do łódzkiej) i obgadać łączony spot lubelsko-świętokrzyski i podać do informacji że taki będzie. No sorry ale zakonczenie sezonu grupą to powinno się obgadywać na początku w SWOJEJ grupie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości