Świętokrzyskie

Zloty i Spoty Volkswagen Golf 3 województwo Świętokrzyskie.

Moderator: Moderator

Postprzez swatu » 24 wrz 2009, o 16:34

cementowy_jas napisał(a):zdjęcia też ze spotu, więc ja problemu nie widzę.
nie mówie o tych zdjeciach tylko o tych przerobionych ....
po co zasmiecac temat jak mozna by je poprostu przesław pw lub tak jak mówie wstawic np. do tematu z autem mateo
swatu
VIP

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Mateo » 24 wrz 2009, o 17:32

wracajac do tematu..pytanie do kolegów...kiedy robimy tego spota Świętokrzyskiego??jakos tak temat zamilkł... :!:
Mateo
Czytacz

Postprzez Pascal » 25 wrz 2009, o 13:01

Mateo napisał(a):wracajac do tematu..pytanie do kolegów...kiedy robimy tego spota Świętokrzyskiego??jakos tak temat zamilkł... :!:

Temat zamilkł bo wy organizujecie spoty w 3 nie pytacie o innych czy ktoś będzie...Co do spotu Świętokrzyskiego propozycje były zero odezwu...
Pascal
Members

Postprzez swatu » 25 wrz 2009, o 13:20

Pascal napisał(a):Temat zamilkł bo wy organizujecie spoty w 3 nie pytacie o innych czy ktoś będzie
no dokładnie to tak samo jak ja z gajdziekim robimy ,tylko ze ja sie pytam kto jedzei a ze nikt sie nie zgłasza to trudno, na zlot czemu nikt nie przyjechal(kazdemu sie pewnie cos popsuło),teraz 11 pazdziernika robimy spot w Piotrkowie i co jakie zainteresowanie zerowe,ja dlatego jezdze do łódzkiego ze tam szybciej isprawniej wyglada organizacja niz u nas.
swatu
VIP

Postprzez Pascal » 25 wrz 2009, o 13:30

Czasem nie pomyslcie chłopaki ze mamy Wam za złe te spoty organizowane przez Was...ale własnie nie informujecie nas nie pytacie czy ktoś z grupy przyjedzie...Ja z kolegą Procent widzę sie prawie co tydzien....na tygodniu jakos wspominałem Swatowi ze bede w sobote w Kielcach dzis rano pobudka Spocik jutro :super: Także zapraszamy jak by ktoś miał ochotę to może wpaść...obgadamy sprawę Spotu Grupy Świętokrzyskiej :!: A jak nie to zorganizujmy cos dogadując sie tutaj!!!
Pascal
Members

Postprzez swatu » 25 wrz 2009, o 13:34

Pascal napisał(a):Spocik jutro Także zapraszamy
godz .16.00 parking Makro w Kielcach na samym koncu parkingu.
swatu
VIP

Postprzez rob71 » 25 wrz 2009, o 19:46

swatu napisał(a):godz .16.00 parking Makro w Kielcach na samym koncu parkingu.
swatu,ile osób przewidujesz na spociku
rob71
Czytacz

Postprzez cementowy_jas » 26 wrz 2009, o 08:30

Pascal napisał(a):Temat zamilkł bo wy organizujecie spoty w 3 nie pytacie o innych czy ktoś będzie...

Próbowaliśmy Chańczę, Wióry, Bałtów i wiele innych pomysłów by się razem z wami zorganizować i jakoś nic z tego nie wyszło. Nie martwcie się w tym temacie o ostrowieckich spotach pisać już nie będziemy.

swatu masz pretensje do nas - po pierwsze na spoty umawialiśmy się oficjalnie w tym temacie, Mateo robił zaproszenia wizualne przed kazdym spotem, by każdy mógł wpaść. To nie my postanowiliśmy bez pytania innych z tej grupy zrobić łączony spot łódzko-świętokrzyski. Równie dobrze mógłbym wejść w grupę lubelską (bo mam tak blisko jak ty do łódzkiej) i obgadać łączony spot lubelsko-świętokrzyski i podać do informacji że taki będzie. No sorry ale zakonczenie sezonu grupą to powinno się obgadywać na początku w SWOJEJ grupie.
cementowy_jas
Badacz tematu

Postprzez swatu » 26 wrz 2009, o 12:02

rob71 napisał(a):swatu,ile osób przewidujesz na spociku
:) a jak myslisz prawdopodobnie beda 3-4 autka :ja .Pascal,Procent i moze chłopaki z ostrowca podjada.
ja jadena zkupy do Makro na 16.00 a potem zobaczymy,bo Pascal mi mowił ze oni dojada dopiero koło 19,00.
cementowy_jas napisał(a):swatu masz pretensje do nas
nie mam zadnych pretensji , ;-) ,rozumiem jesli ktos nie ma ochoty to nie jedzie.
cementowy_jas napisał(a):Równie dobrze mógłbym wejść w grupę lubelską (bo mam tak blisko jak ty do łódzkiej) i obgadać łączony spot lubelsko-świętokrzyski i podać do informacji że taki będzie. No sorry ale zakonczenie sezonu grupą to powinno się obgadywać na początku w SWOJEJ grupie.
ja jade do lódzkiego bo mnie o to gajdzik poprosił ,ja sie tylko pytam czy z naszej grupy bylby ktos chetny.
A co do zakonczenia sezonu do pisalismy ze ,okolice w promieniu 20km od KIELC,zeby kazdy mial rowna odkległosc,a nie jeden przejedzei 60km posiedzi 30minut i wróci .
Mysle ze w kwestii końca sezonu mozna jeszcze cos ustalic nic straconego.
swatu
VIP

Postprzez cementowy_jas » 26 wrz 2009, o 13:30

no to już inaczej :) bo jak czytałem o tym wspólnym zakończeniu dla łódzkiego i świętokrzyskiego to wyglądało to jakby to było oficjalne zakończenie :)
cementowy_jas
Badacz tematu

Postprzez Pascal » 26 wrz 2009, o 14:40

Koledzy zmiana co do spociku dzisiejszego....Miejsce spotkania:Parking Media Markt :cisza: :cisza: :cisza: Godz ta sama...Procent poinformowany i Swatu ;-)
Pascal
Members

Postprzez Procent » 26 wrz 2009, o 14:42

Spoko. Koło 19 będę z żoną :) Zapraszamy
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!

Mój Goferek
Procent
Members

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Świętokrzyskie