No panowie ja tam jak zaczełem to i skoncze widze ze temacik sie rozkrecił wiec jest nadzieja... generealnie mc donald? mnie tam pasuje tylko jak juz wczesniej pisałem z BartheZz_3 weekendy bo w tyg jestem zawalony praca..
Miejsce...? cos słyszałem o jakims jeziorku Moze Mierzyn lub Sieraków jeziorka sa Jesli juz rozmawiamy o PMI ogolnie u mojej Kobiety Jest agroturystyka duzy wigwam miejsce na ognisko tez jest jakas opcja nocleg tez by sie ogarneło na namioty miejsce tez jest boisko do siadki moze nie profesionalne z piaskiem ale z Trawka;-) chyba ze ktos ma lepsze pomysły no i jesli chodzi o terminy to ja od 15 do 17 jestem nad polskim mozem chyba ze jedziemy w ten weekend eskorta nad moze;-)
[ Dodano: 2012-07-26, 17:22 ]ten weekend to miałem na mysli własnie 15-17 Sierpnia
[ Dodano: 2012-07-26, 17:24 ]Co do szrotów to moj wczoraj wrocił od mechanika ktory mi podłoge spawał zostały jeszcze progi i przednie nadkola ale to w tym miesiacu pienieznie nie ogarne wiec stanem samochodu nie ma co sie przejmowac wazne jest ze VAG jak napisał kolega Szatannn