Zainteresowanie zlotem bardzo małe. Organizować zlot dla kilku aut to nie dla mnie. Koszty mogą być bardzo duże, które mogą każdego z Nas niemile zaskoczyć. Coś o tym wiem. Byłem jednym z organizatorów MajóVWki i ostatnio było bardzo mocno do tyłu. Uwierzcie mi, że firmy wynajmujące sprzęt nie szczypią się i każdy dzień zwłoki jest na ich korzyść i idą do sądu. Ich nie interesuje, że nie masz. Wynająłeś sprzęt to płacz i płać. Aby zorganizować zlot potrzeba naprawdę bardzo dużo czasu poświęcić. Nie da się wszystkiego załatwić od tak.
marcinwv, nie pisz że Admini się nie interesują. Rozmawialiśmy na ten temat. I dobrze wiesz, że nie wszystkim podpasuje termin, który został zaproponowany. Poza tym potrzeba kilku osób zgranych i w najlepiej mieszkających w pobliżu zlotu aby móc wszystko ogarnąć. Na odległość jest ciężko.
Dla mnie odległość to nie problem. Jak trzeba będzie to i 800km w jedna stronę mogę zrobić. Mnie bez różnicy gdzie odbędzie się zlot. Może i być Jaworzno.
Mogę porozmawiać z organizatorami Vag Nysy. Może wydzielą sektor dla Nas. Zlot ma odbyć się 13 - 14 czerwca. Muszę tylko wiedzieć dla ilu aut zgłaszać rezerwację.