Moderator: Moderator
Aro napisał(a):swatu, mianowicie?
nie mowie o calości ale o organizacji tzn. pomocy w organizacji z tego co pamietam było nas 5 osób by to wszystko ogarnac .Ledwo dalismy rade.Buull napisał(a):swatu, a co takiego się wydarzyło
info miało byc ale myslelusmy ze jednak cos z tego bedzie.killah napisał(a):ale brak info oficjalnego to trochę przesada
dlatego mowie ,ze pomino tego nicze zaluje ,chodzi mi tylko o to ,by na przyszłośc w sprawie organizacji zlotu chetnych i dotrzymujacych słowa było wiecej.Aro napisał(a):swatu, pierwszy zlot golf3 też 5 osób ogarneło
organizacja moze i by była ale zrozumcie ze nie kazdy ma tez na tyle wolnego czasu by jechac i pilnowac wszystkiego .Ludzie maja tez inne obowiazki.piontas83 napisał(a):jezeli chodzi o organizacje to wydaje mi sie ze moderatorzy powinni zajac sie organizacja
PiJey88 napisał(a):we wrześniu możemy zorganizować mały SPOT jednodniowy dla ogółu, aby zjechało się więcej autek niż zwykle na spotach regionalnych
Ja tez sie zgadzam lepiej nawet na pare godz sie spotkac niz wcaleLegionista napisał(a):PiJey88 napisał(a):we wrześniu możemy zorganizować mały SPOT jednodniowy dla ogółu, aby zjechało się więcej autek niż zwykle na spotach regionalnych
Jestem za - więc ludzie działajmy zęby taki spot sie odbył
Powrót do ZLOTY OGÓLNOPOLSKIE I ZAGRANICZNE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość